WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vraagtekens bij Cursusgeld
Ankeveen, za 9 april 2011

Patrick Kreuning is het eens met Bob Colijn. Hij zet vraagtekens bij de 10.000 euro cursusgeld die gewezen wethouders ontvangen.

ingezonden brief

Vreemd dat de heer Falkmann de heer Colijn zo afvalt. De heer Colijn zegt in zijn stuk dat het sociaal gezien niet oirbaar is dat de huidige gemeentebestuurders zich nu al indekken met een plan van een extra cursusje van 10.000 euro pp. opdat hun oude dag maar verzekerd is. Het is ten hemelschreiend.

Natuurlijk, niet elke politicus kan er iets aan doen dat hij werkeloos thuis zit. Als je partij geen zetels meer haalt dan zit je met de gebakken peren. Maar de oorzaak kan ook liggen aan het wangedrag van de partij in het verleden, zowel op gemeentelijk, provinciaal, of landelijk niveau.

Heb je als politicus zelf je eigen ramen ingegooid, tja, dat is dan heel iets anders. Uit de gemeentelijke stukken valt echter op te maken dat je, hoe je ook werkeloos bent geworden, toch recht hebt op die 10.000 euro extra. Al heb je de gemeentekas leeggeroofd, je zult je bonus krijgen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
15 gr.
windkr. 3