WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Colijn waarschuwt DB
Amersfoort, do 7 april 2011

Bob Colijn, ex-Kortenhoever, nu Amersfoorter, las in de WWK het stuk van Cor Koster over geld voor de minima en voor ex-wethouders. Hij reageert.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Vanuit mijn positie op afstand las ik het schandalige bericht van die ex-Wethouders dus die nog meer geld gaan krijgen, werkelijk ongehoord, de Gemeente moet zwaar bezuinigen en dan komt men met dit voorstel : 10 mille voor de oud Wethouders, die toch een riant wachtgeld krijgen en oud Wethouder zijn, omdat ze zeer weinig tot slecht hebben gepresteerd. (* red. WWK, zie hieronder)

Is de Raad gek geworden of zo? Dat men dit durft te accorderen zegt veel over de verkeerde mentaliteit van deze Raad. Voor de echte minima is slechts een gering bedrag beschikbaar.

Dat die ex Wethouders geen nwe baan kunnen vinden is al heel vreemd en zegt dus veel over het niveau van deze kandidaten, maar daar moeten wij als beslastingbetalers toch ook niet nog eens 10 mille (!) cursusgeld voor gaan betalen, is dus ook wederom weggegooid geld.

Laten ze zich gewoon inschrijven bij een goede Headhunter en de jobssites bezoeken, dit is n.l. toevallig mijn metier en ik weet dus precies waarover ik praat.

Maar dit voorstel is te gek voor woorden en ik roep het College en de Raad op om dit belachelijke voorstel te schrappen, anders gaat de burger volg. keer helemaal niet meer stemmen.

Ik snap ook werkelijk niet dat Dorpsbelangen hiermede akkoord kan gaan, anders zeg ik bij deze mijn lidmaatschap op!

Met vriendelijke groeten,

Bob J. Colijn
Amersfoort

*) Niet alle ex-wethouders hebben slecht gepresteerd, c.q. zijn heengezonden. Er zijn er ook wier partij na de verkiezingen niet terugkwam in het college, of die opgevolgd werden door iemand anders. Het kan zelfs zo zijn dat, met de kennis van nu, een ex-wethouder indertijd is heengezonden, maar achteraf, als enige in een college, het grootste gelijk van de wereld blijkt te hebben. Het is dus niet juist om van alle ex-wethouders te zeggen dat die allemaal "slecht gepresteerd hebben".

Red. WWK

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
15 gr.
windkr. 4