WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Buijs is heel Boos
Loosdrecht, do 7 april 2011

Ex-VVD raadslid Ruud Buijs is boos op de redactie van de WWK. Niet alle bijdragen van hem werden door ons gepubliceerd. Hij vindt dit censuur.


Ruud Buijs

ingezonden brief

Beste redactie ik ben jammer genoeg klaar met uw krant u weigeard frekwent mijn reactie alle moeite van mij om mee televen in uw berichtgeving is door u volledig de grond in geboord  tot  nu toe weiger u in het totaal 7 x mijn commentaar waarom zal ik verder gaan de vogels konden alles plaatsen  en geloof mij ik heb het nagevraagd ik voel mij belazerd het ga u verder goed ik geloof uw krant nooit meer u sencureerd  het zijn uw vrienden   en kennissen deze mogen alle onzin en onwaarheden melden over van alles met vr gr ruud buijs

Naschrift redactie:

Een week geleden verweet de heer Buijs ons ook al censuuur omdat een reactie van zijn hand toen niet gepubliceerd was. Wij wezen de de heer Buijs er toen op dat de hoeveelheid publicaties in de WWK op dit moment beperkt is. Wij legden hem uit dat de oorzaak daarvan is gelegen in de fysieke omstandigheden van uw redacteur op dit moment en de komende tijd. Tevens wezen wij hem erop dat niet iedere ingezonden reactie ook gepubliceerd wordt. Dat was zo, dat is zo en dat blijft zo. Publicatie hangt af van de aard van de inhoud, de leesbaarheid, de actualiteit en het aanbod van nieuws op dat moment. Eisen dat gepubliceerd wordt kan eeenvoudigweg niet. In geen enkele krant en ook niet in de WWK.

De heer Buijs gaf toen aan daarvoor begrip te hebben. Inmiddels schijnt dat begrip helaas alweer verdampt te zijn, want nu eist hij toch weer dat zijn pennevruchten gepubliceerd worden. Wij willigen zijn verzoek hierboven in, ongekuist (en dus absoluut ongecensureerd) opdat er niets van de strekking en inhoud van zijn scherpe betoog verloren gaat.

(Zie ook de regels die de WWK hanteert voor reacties.)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
15 gr.
windkr. 4