WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
IJs van Columbus in VVV
Oud Loosdrecht, do 7 april 2011

Het voormalige VVV-pandje aan de Oud-Loosdrechtsedijk in Loosdrecht is verhuurd aan Het IJs van Columbus. Er worden ijs, broodjes en taarten verkocht.

persbericht

Voormalig VVV-Pandje verhuurd

Het voormalig VVV-pandje aan de Oud-Loosdrechtsedijk is verhuurd aan Het IJs van Columbus. Het karakteristieke pandje stond sinds december 2009 leeg. Het contract is 7 april ondertekend door Wethouder Gerard Abrahamse en de heer Van Keimpema van het IJS van Columbus.

Welkome aanvulling

Het concept van Het IJs van Columbus is in Amstelveen al enkele jaren succesvol. Naast zelfgemaakt ambachtelijk ijs zijn er taarten, broodjes en seizoensgebonden producten verkrijgbaar. De nieuwe onderneming is een welkome aanvulling op het bestaande aanbod binnen Loosdrecht.

Toeristische informatie

De gemeente is bij de verhuur van het pandje nadrukkelijk op zoek gegaan naar een lokaal betrokken ondernemer die ook de toeristische informatievoorziening wil verzorgen. Naast In het pandje komt namelijk naast Het IJs van Columbus een agentschap van de VVV.
Recreanten en toeristen vinden hiermee voortaan weer op de vertrouwde locatie toeristische informatie.

Opening

Momenteel wordt hard gewerkt aan het opknappen en inrichten van het pandje. Naar verwachting vindt de opening plaats in de eerste helft van mei.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
15 gr.
windkr. 4