WIJDEMEERSE WEBKRANT
MEP 2010! Stem op Jeanine!
Nederhorst den Berg, di 12 oktober 2010

Er loopt een verkiezing voor MEP 2010. Dat heeft niets met huiselijk geweld, maar alles met het Europese Parlement te maken. Stem op Jeanine Hennis! Europarlementslid van 2010.


Jeanine Hennis-Plasschaert.

Europa leeft niet, behalve als er daar in Brussel iets heel opvallends gebeurt, zoals op 12 februari toen de Bergse Jeanine Hennis-Plasschaert een staande ovatie kreeg van het Europees parlement, omdat zij een meerderheid had gekregen achter haar verzet tegen Amerikaanse snuffelarij in onze bankrekeningen.


Feest in het EP. Beeld uit het NOS Journaal van 12 februari.

Inmiddels zit Jeanine al weer enige tijd in de VVD fractie in Den Haag. Omdat Mark Rutte een sterke voorkeur had voor een kabinet met een hoog gehalte aan oude kale mannen kan Jeanine, onze blonde Bergse Jeanine, wel een opsteker gebruiken. Ga daarom naar de site van Europeanvoice.com en geef haar uw stem als Member of European Parliament 2010, ofwel MEP 2010. En vergeet niet om haar ook te kiezen als Europeaan van het jaar 2010. Misschien een beetje overdreven, maar zo'n prijs kan toch maar beter in Wijdemeren landen.

bron
WWK
foto
Douwe v. Essen
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
13 gr.
windkr. 3