WIJDEMEERSE WEBKRANT
APN Nieuwsbulletin
Wijdemeren, do 21 januari 2010

De Algemene Putter Nieuwsdienst, APN, verzorgt een opmerkelijk Nieuwsbulletin met onderwerpen uit Wijdemeren van de afgelopen week.

ingezonden bericht

Het nieuws

Hier is de Wijdemeerse eenmansnieuwsdienst verzorgd door Putter. Nu volgen de hoofdpunten uit het nieuws.

Financieel gesproken staat Wijdemeren als enige gemeente in Noord-Holland weer onder preventief toezicht van de provincie. Een blamage. Het stelt misschien niet zoveel voor, maar een brevet van onvermogen is toch iets om je diep voor te schamen.

Als je als CDA een prijs krijgt voor je verkiezingsprogramma krijg je een bakfiets cadeau! Misschien aanleiding voor een feestje in de schuur van ome Joop. De bakfiets kun je dan gelijk vullen met je stommiteiten van de afgelopen vier jaar.

Een prominent Groen Links lid bekeert zich, vanwege een paar omgevallen bomen tot de Partij van de Arbeid. Dat overjarige beuken ook principes meesleuren in hun val was tot op heden niet bekend. Men noemt dit wisselvallig. Niet op stemmen dus.

In de Cannenburgerweg worden de gaten steeds groter. Mogelijk gebeuren er binnenkort ongelukken. De betreffende gemeentelijke afdeling is blijkbaar in slaap gevallen want zo moeilijk is het toch niet om een paar gaten op te vullen. De opening van het Noordereinde wordt tegen de Kerst van 2010 verwacht maar zeker is dat niet.

De adviesgroep van het dorpscentrum Oud-Loosdrecht heeft zijn activiteiten opgeschort. Dat het zo moge blijven. Adviezen van de groep kozen vaak de verkeerde richting, meestal adviseerden de leden zichzelf. En dat legde ze geen windeieren.

Een brief in het raadsdossier beschuldigt wethouder Schenkkan van een dubbele agenda en valse voorlichting. De gemeente kan niks doen zegt ze en ondertussen praat ze positief mee met de kongsi die de Horstermeer wil vernietigen. Zou me niks verbazen als het waar is.

Het meest idiote plan aller tijden, de bouw van honderd huizen op Groenewoud in de Kortenhoefse polder is afgeblazen. Gaat definitief niet door. Dat kost ons 160.000 euro en daar krijgen we niks voor terug. Vanachter een bureau verzonnen. Zullen wel met een flinke bonus naar huis zijn gegaan.

Dit waren de hoofdpunten deze week.

Vestigt U in  Wijdemeren, een prachtige plek om te wonen.
Lees de verkiezingsprogramma’s. Het paradijs is komende!    

Putter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
3 gr.
windkr. 2