WIJDEMEERSE WEBKRANT
Fund Raising Party VVD
Wijdemeren, do 21 januari 2010

Op 11 februari zal een Fund Raising Party gehouden worden in het kader van de VVD campagne gemeenteraadsverkiezingen Wijdemeren.

persbericht

VVD Nieuws

Op 11 februari 2010 zal een Fund Raising Party gehouden worden in het kader van de VVD campagne gemeenteraadsverkiezingen Wijdemeren. De Fund Raising Party vindt plaats bij jachthaven de Zuwe/Ottenhome, adres Zuwe 20 te Kortenhoef.

Gastspreker is Charlie Aptroot

Hij zal tijdens de party een presentatie geven over de mobiliteit in Nederland in het algemeen en verbanden leggen richting lokaal en provinciaal in het bijzonder.  Ook zal hij een doorkijk en visie geven hoe naar de toekomst toe een goede invulling kan worden gegeven aan mobiliteit alsmede de rol van de provincie en de gemeenten daarin. Onderwerpen als belangen van ondernemers, particulieren, woon-werkverkeer, aanpassingen van lokale en provinciale toegangswegen, openbaar vervoer en procedures om plannen te realiseren zullen tevens aan de orde. 

Tijdens de bijeenkomst zal de VVD campagneleider Ab Wijkamp uitleggen hoe de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart gevoerd gaat worden en welke insteek is gekozen.

Voorts zal de lijsttrekker van de VVD Wijdemeren Joep Frijdal het programma van de VVD op speerpunten toelichten en uitleggen hoe de VVD in de raad dit gaat realiseren. Ook prominente VVD gedeputeerden uit de provincie NH worden uitgenodigd.

De Fund Raising Party is een uitgelezen gelegenheid om in een prettige ambiance persoonlijk kennis te maken met VVD gedeputeerden en VVD kandidaten die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Dus kom zoveel mogelijk!

De Fund Raising Party vangt aan om 17.30 uur met het aanbieden van een aperitief gevolgd door een vier gangen diner. Het ligt in de bedoeling om het geheel op te luisteren met muziek door een combo. Het einde van de Fund Raising Party zal rond 20.30 uur liggen.

Voor de Fund Raising Party kunt u zich opgeven bij Tim Emmelot per telefoon 035 6561224 of per email tim.emmelot@vvdwijdemeren.nl. De kosten per persoon bedragen  € 100,- . Daarvan zijn € 50,- kosten voor het houden van de party en € 50 voor het bekostigen van de campagne. Om een eenvoudige administratie te kunnen voeren is het verzoek om de kosten p.p. vooraf te betalen en te storten op de rekening van de Campagne Kas, ABN/AMRO nummer 54.53.21.891.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
3 gr.
windkr. 2