WIJDEMEERSE WEBKRANT
DBL vraagt Erkenning
Horstermeer, vr 19 februari 2010

Jaap van Waveren (DBL) steunt de Horstermeerders in hun anti-drasstrijd. Hij vraagt erkenning van de nieuwe republiek voor die steun.

Dossier Horstermeer

ingezonden bericht

Dorpsbelangen Wijdemeren

Aan de nieuwe republiek Horstermeer

DorpsBelangen Loosdrecht heeft al voor deze raadsperiode haar steun betuigd aan de reële wensen van de inwoners van de Horstermeer.

DorpsBelangen Loosdrecht heeft in Haarlem, in een toespraak richting de provincie, haar steun betuigd en de provincie voorbeelden voorgehouden wat de consequenties kunnen zijn van het niet luisteren naar de burgers.

DorpsBelangen Loosdrecht heeft zowel inhoudelijk als schetsmatig een mogelijk alternatief plan gepresenteerd waarop, ongeacht of het wel of niet tot een beoordeling hiervan is gekomen, nooit is gereageerd.

DorpsBelangen Loosdrecht betreurt het dan ook door de nieuwe Republiek Horstermeer op een hoop te worden gegooid met de politiek waarin men geen vertrouwen meer heeft.

Jammer, maar dat laat onverlet dat DorpsBelangen zich in de komende periode met dezelfde motivatie zal blijven inzetten voor de bewoners van de Horstermeer.

Jaap van Waveren
Fractievoorzitter DorpsBelangen Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
3 gr.
windkr. 4