WIJDEMEERSE WEBKRANT
Laat niet als dank...
's-Graveland, zo 27 september 2009

Claudia Millenaar uit 's-Graveland ziet om zich heen gedrag en vervuiling die haar slecht bevallen. Zij roept op tot beter gedrag.

("Laat niet als dank voor het aangenaam verpozen, de eigenaar van het bos de schillen en de dozen!" Dat was lang geleden de slogan waarmee men zwerfvuil probeerde te bestrijden.)

ingezonden brief

Geachte Wijdermeerse Webkrant,

Graag uw aandacht voor het navolgende. Zaterdag 26 september 2009, rond 17.25 uur. J.H. Burgerlaan te 's-Graveland. Ik hang was op boven in de voorslaapkamer. De overbuurman tracht, zijn auto zijn oprit op te rijden...

Voor zover de man daar de kans toe krijgt, gezien een zevental mannelijke jeugdigen op de fiets, luid bellend, met de nodige opmerkingen: 'aan de kant ouwe', 'die eikel kan niet rijden' en nog e.e.a. geblaat wat ik u verder zal besparen. Ik begin die reclame nu echt te geloven; Nederland wordt inderdaad steeds asocialer!

Verder blijkt deze straat ook uitstekend voor het laten vallen van afgewerkte petflesjes, snoepzakken en -papiertjes, peuken en meer van dat soort zaken.

Nog een voorbeeld, maar dan niet uit Wijdemeren. Bril stuk. Ik moet in dit geval dus naar Hilversum, parkeer boven Hilversthof, kom terug liggen daar twee "afgewerkte luiers", (getver...), een leeg petflesje en de nodige vieze doekjes. Wat voor "giga-goorlingen" wonen er om mij heen! Dit doe je toch niet, gooi het even lekker thuis weg!

Claudia Millenaar
's-Graveland

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2