WIJDEMEERSE WEBKRANT
College gevonden!
Loosdrecht, vr 4 september 2009

Op 23 augustus werd de Loosdrechtse Gondelvaart gehouden. De WWK zocht het college op de plas, maar vond het niet. Dus zonden B en W zelf maar een foto.

Wij schreven toen:


College Zoek

Het college gaf enkele dagen geleden aan dat men toch mee zou varen met de gondelvaart op de boot van gemeentescretaris Jan Visser. Naarstig ging onze delegatie op zoek naar die boot. Hoe aardig zou het niet zijn om een foto te scoren met het echte college en die in de lokale bladen te plaatsen naast het kartonnen DBL-college. Kris, kras voer Marjan Zagt ons door de menigte boten, terwijl zij links en rechts vroeg of iemand de boot met het college gezien had. Het mocht niet baten. Het college was en bleef onvindbaar voor onze (oppositionele) boot.


Gevonden!

Het college vond het sneu voor ons dat wij tevergeefs naar hen gezocht hadden. Dus zond men ons alsnog bovenstaande gezellige foto van de speciaal voor de gelegenheid gepavoiseerde collegeboot 'Jasper' met collegeleden plus partners. Ook op de foto linksonder oud-burgemeester Don Bijl wiens afscheid van het college bij die gelegenheid georganiseerd werd. (Wat opvalt aan de foto is dat er op de hele plas geen boot te bekennen is. Bij ons deel van de gondelvaart was ongeveer iedere vierkante meter water bezet...)

bron
WWK
foto
Gem. Wdm.
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 5