WIJDEMEERSE WEBKRANT
College vaart Toch Mee
Loosdrecht, wo 19 augustus 2009

Het college van B&W vaart zaterdag toch mee met de gondelvaart in Loosdrecht. Gemeentesecretaris Het wordt waarschijnlijk een z.g. Amerikaanse Fuif.

Op 7 april maakte het college van B&W bekend dat men vanwege kostenbesparing niet meer zou deelnemen aan de gondelvaart.

Amerikaanse Fuif?

Verondersteld mag dan ook worden dat de diesel betaald wordt door de gemeentesecretaris en dat de collegeleden allen een (zelf betaald!) flesje wijn en wat te knabbelen meenemen (een z.g. Amerikaanse Fuif (ouderwets begrip..)) om zo toch samen een heel genoeglijke avond te hebben.

persbericht

Gemeente wenst iedereen een fijne Gondelvaart

Zaterdag 22 augustus vindt de traditionele Gondelvaart weer plaats in Loosdrecht. Stichting Sloep heeft ook dit jaar een mooi programma opgezet. Het college van burgemeester en wethouders is bij dit evenement toch op een boot aanwezig.

Festiviteiten op terrein dorpscentrum

Het terrein van het nieuwe dorpscentrum ligt nu te wachten op het bouwrijp maken. In overleg met Stichting Sloep stelt de gemeente het terrein beschikbaar voor enkele activiteiten uit het programma.

College vaart wel mee

Eerder dit jaar besloot het college vanwege de financiële positie van de gemeente niet deel te nemen aan de gondelvaart met een gehuurde boot. Omdat het college dit bijzondere evenement niet aan zich voorbij wil laten gaan, vaart het gezelschap mee op de “Jasper” de boot van de gemeentesecretaris. Ook oud-burgemeester Don Bijl en zijn vrouw zijn op deze boot aanwezig, evenals uiteraard de huidige burgemeester Karen Heerschop en haar echtgenoot. Het college neemt op die manier informeel afscheid van de oud-burgemeester.

Parkeerterrein Horndijk

Het plan was om na de bouwvak voortvarend aan de slag te gaan met het opknappen van het parkeerterrein aan de Horndijk. Omdat de gemeente werd gewezen op het gebruik van dit parkeerterrein tijdens (onder andere) de Gondelvaart, is besloten het werk uit te stellen tot na de drukte. Het terrein is tijdens de Gondelvaart gewoon beschikbaar om te parkeren.

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
26 gr.
windkr. 2