WIJDEMEERSE WEBKRANT
Begrip en Waardering
Ankeveen, ma 5 oktober 2009

Patrick Kreuning toont er begrip voor dat niet al zijn emails geplaatst worden, maar hij heeft desondanke grote waardering voor de WWK.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Ik ben een van de schrijvers die regelmatig mails stuurt, sommige worden niet geplaatst, die zijn dan te cru of voegen weinig toe. Als hardwerkend mens is het ook niet altijd mogelijk alle nieuwtjes bij te houden. Desondanks bestaat de Webkrant al vele jaren dankzij noeste arbeid van 2 mensen die wat mij betreft best een lintje verdienen, want dat dit medium nut heeft is al vele malen bewezen.

Uiteraard zijn jullie woensdag ook van harte welkom om eens te komen kijken bij het schoolschaaktoernooi a.s. woensdag in Jenaplanschool de Sterrenwachter te Loosdrecht, vanaf 13.15 uur zal de burgemeester ad interim gaan speechen en 13.30 uur barst het geweld op de 64 velden los. En dat op 36 borden tegelijk.

De Dobber

Als trouw bezoeker van de Dobber heb ik met interesse het artikel Dubbeltjes en Kwartjes gelezen. Zou het niet mogelijk zijn het verleden het heden te maken, maar dan voor een nieuwe SmoeS? Niemand wil de jeugd nabij zijn huis hebben, de huidige locatie stuit ook al op verzet van omwonenden, op de oude plek van de SmoeS kan een nieuw gebouw verrijzen, daarvoor hoeft zelfs het bestemmingsplan niet te worden aangepast. Daarnaast, we zijn allemaal jong geweest en wilden allemaal graag een eigen stekkie, laten we dat de huidige jeugd en de jeugd van de toekomst ook gunnen, tenslotte zijn wij van die zelfde jeugd afhankelijk, nu en in de toekomst. Het gaat dan niet aan de jeugd te verwaarlozen, overal af te blaffen en weg te sturen, we moeten de jeugd juist omarmen, er oprecht blij mee zijn dat ze er straks voor ons zijn.
Mocht dit idee haalbaar zijn, dan ben ik bereid het eerste 10 euro biljet te doneren. Als iedere Wijdemeerder dat voorbeeld volgt hebben we ruim 2 ton, dan nog de spontane giften van passanten, zo komt die nieuwe SmoeS er zeker.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3