WIJDEMEERSE WEBKRANT
Jeugdtoernooi V.V. N.horst
plaats, dag 1 mei 2009

Op zaterdag 16 mei a.s. organiseert Voetbalvereniging Nederhorst voor de elfde keer het eigen jeugdtoernooi.

ingezonden bericht

Zaterdag 16 mei 2009
V.V. Nederhorst jeugdtoernooi + feestavond

Op zaterdag 16 mei a.s. organiseert voetbalvereniging Nederhorst voor de 11e keer het eigen jeugdtoernooi.

Dit jaar strijden totaal 64 jeugdteams van dwergen tot A junioren in 16 verschillende poules om plaats 1 t/m 4. De wedstrijden worden gespeeld van 09.00 tot 17.10 uur.

Op de website www.vvnederhorst.org onder het kopje toernooien staat een download van het complete toernooiprogramma. Hierna volgt de inmiddels ook niet meer weg te denken feestavond, met muziek, barbecue, de verkiezing van de pupil, junior, keeper, scheidsrechter, leider en het team van het jaar en de verloting van een echte mountainbike onder de jeugdleden.

Ook is er om 17.30 uur de 3e finale om de NiVo Network Architects Penaltybokaal. Voor deze finale hebben de volgende voorrondewinnaars zich geplaatst: Joris van Tol (F1), Jonathan Schols (F2), Sam Klabbers (F3), Daniel Jongeling (F4) en Thys Zwagerman (F5).

Speciaal voor de jeugd is er dit jaar tussen 18.00 uur en 20.45 uur de footbattle. Elk jeugdlid kan hierbij meedoen aan. Op 6 speelveldjes (combats) worden 2 tegen 2 wedstrijdjes gespeeld, er is "Tor des Jahres" schieten op een opblaasbaar doel met gaten en het radar "Dikke Bertha" schietkanon meet hoe hard je kunt schieten. Kijk al vast eens op www.footbattle.nl 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
20 gr.
windkr. 3