WIJDEMEERSE WEBKRANT
Inhaalslag 1
Wijdemeren, di 21 juli 2009

Korte samenvating van enkele gemeentelijke persberichten van de afgelopen drie weken.

Blauwalg, 29 juni

Op 29 juni laat de gemeente een persbericht uitgaan waarin wordt gewaarschuwd voor blauwalg in de Loosdrechtse Plassen. De provinciale Zwemwatertelefoon, 0800-998 6734 geeft uitsluitsel.

Historisch Routeboekje, 7 juli

Burgemeester en wethouders kennen de Historische Kring Nederhorst den Berg een waarderingssubsidie toe voor het initiatief om een historisch routeboekje voor de gemeente Wijdemeren uit te geven. Het boekje moet helpen het besef van de historische en culturele waarden in de gemeente te bevorderen. In oktober zal het boekje, waar de historische kringen van de andere kernen ook aan meewerken, het licht zien.

Verder overleg met Werkgroep Verkeer, 9 juli 

Op 22 juni 2009 presenteerde de Werkgroep verkeer haar rapport over de verkeersproblematiek van Wijdemeren met aanbevelingen aan vertegenwoordigers van alle fracties in de gemeenteraad. Afgesproken werd dat de fracties zich in de komende tijd zouden verdiepen in deze aanbevelingen en er een vervolggesprek zou volgen kort na de vakantie. Deze bijeenkomst is vastgesteld op 24 augustus 2009 in het gemeentehuis van Wijdemeren.
Iedereen is van harte welkom.

bron
persbericht
foto
---
auteur
rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
24 gr.
windkr. 2