WIJDEMEERSE WEBKRANT
Werk Dorpscentrum en Heul
Loosdrecht, ma 6 oktober 2008

De voorbereidende werkzaamheden voor het Dorpscentrum, de vervanging van de Heulbrug en de bouw van de nieuwe Heulbrug zijn in volle gang.

Dossier Dorpscentrum

persbericht

Werkzaamheden Dorpscentrum en nieuwe Heulbrug in volle gang
Vanaf half oktober: doorvaart bestaande Heulbrug gestremd

De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van het Dorpscentrum, de vervanging van de bestaande Heulbrug en de bouw van de nieuwe Heulbrug zijn in volle gang. Verkeer op de Oud-Loosdrechtsedijk kan hiervan enige hinder ondervinden. De gemeente raadt mensen die nog dit seizoen onder de bestaande Heulbrug door willen varen aan, om dit voor half oktober te doen.

Vanaf half oktober is de doorvaart onder de bestaande Heulbrug gestremd. Waterleidingbedrijf Vitens legt dan de waterleidingen bij de bestaande en nieuwe Heulbrug om. Tijdens dit werk kan het verkeer wel over de brug rijden. Enig oponthoud is hierbij niet te voorkomen.

Archeologisch onderzoek

Delen van het projectgebied hebben een hoge archeologische trefkans. De gemeente laat op 9, 10 en 13 oktober, door middel van het graven van sleuven, inventariseren en beschrijven wat er in de bodem aanwezig is.

November: damwanden aanbrengen

In november begint de aannemer met het aanbrengen van de damwanden en het ophogen van zand in het te realiseren dorpscentrum.

Presentatie op www.wijdemeren.nl

Op 29 september was er een goed bezochte bewonersavond. De presentatie met daarin de planning is terug te vinden op de speciale projectpagina op www.wijdemeren.nl . Klik links op "Projecten en plannen", "Bouwen voor Wijdemeren" en tot slot op "Dorpscentrum Oud-Loosdrecht".

Vragen?

Voor inhoudelijke informatie over de planning van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met dhr W. Jaaltink tussen 9.00 uur en 11.00 uur op telefoonnummer: (026) 353 77 20 .

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
12 gr.
windkr. 2