WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA: Make a Difference Day
Wijdemeren, ma 6 oktober 2008

Zaterdag 1 november aanstaande is het de Dag van de Landelijke Vrijwilligers; Make A Difference Day (MADD). Het CDA Wijdemeren doet weer mee.

persbericht

CDA Wijdemeren

CDA Wijdemeren in de ban van Vrijwilligerswerk

Zaterdag 1 november aanstaande is het de Dag van de Landelijke Vrijwilligers; Make A Difference Day (MADD). Evenals voorgaande jaren wil het CDA Wijdemeren graag een bijdrage leveren aan MADD. Nodig ons uit om de handen uit de mouwen te steken. Zo kunnen wij op deze dag uw vrijwilligerswerk ondersteunen en uw vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Onze partij staat midden in de samenleving met een groot aantal actieve en enthousiaste vrijwilligers.

Mensen hebben elkaar nodig: binnen de familie en het gezin, binnen de werkkring, in sportverenigingen en in alle kernen van Wijdemeren. Mensen willen betrokken zijn bij de samenleving en bij elkaar. De politiek moet volop ruimte geven aan deze verbanden en de initiatieven die zij ontplooien. Met de ondersteuning van de Dag van de Vrijwilligers wil het CDA opnieuw de waarde van deze initiatieven onderstrepen.

In voorgaande jaren zijn we aan de slag geweest in Ankeveen, Kortenhoef, 's-Graveland en Loosdrecht. Dit jaar willen we graag bij een vrijwilligersproject in Nederhorst den Berg aan de slag.

Kunt u de handjes van het CDA Wijdemeren op 1 november goed gebruiken? Stuur dan een berichtje naar fractie at wijdemeren.cda.nl .  

De CDA-ers zijn op zaterdagochtend 1 november in ieder geval van 9.00 - 12.00 uur inzetbaar. CDA Wijdemeren zal ook landelijke en provinciale bestuurders vragen mee te doen. Zo was Tweede Kamerlid Maarten Haverkamp vorig jaar met ons actief in de Beukenhof in Loosdrecht.

Het liefst gaan we dit jaar naar Nederhorst den Berg, maar we kijken natuurlijk ook naar aanvragen uit de andere kernen van Wijdemeren. Laat het ons voor 15 oktober weten, dan is er nog voldoende tijd om het te organiseren.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
12 gr.
windkr. 2