WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sinterklaasactie HKL
Loosdrecht, zo 23 november 2008

Het boekje van de HKL als Sinterklaascadeau met bijpassend gedicht. Op 29 november is dat te koop bij Super de Boer in Nieuw Loosdrecht.

ingezonden bericht

Sinterklaasgedichtenactie HKL

Het nieuwe boekje van de Historische Kring Loosdrecht: HET LOOSDRECHT VAN TOEN... mag zich verheugen in een grote belangstelling en het ziet er naar uit dat velen behalve een exemplaar voor hun eigen boekenkast er ook één of meer kopen om met Sinterklaas cadeau te doen.

Inderdaad is het een leuk en voordelig geschenk, vooral wanneer het vergezeld gaat van een passend gedicht. Helaas schort het bij sommigen nog wel eens aan de tijd of de inspiratie hiervoor.

Dit zou geen belemmering mogen zijn, vindt Tineke Franssen, één van de samenstellers van de bundel, en daarom zal zij op zaterdag 29 november aanwezig zijn bij Super de Boer aan de Nootweg in Nieuw-Loosdrecht.

Wie daar bij haar het boekje koopt voor slechts € 4,75 kan een bijpassend concept-gedicht uitzoeken dat met geringe inspanning aangepast kan worden. Tineke helpt graag met het kiezen van het juiste gedicht. Zij zal worden bijgestaan door Henk Nijkamp, één van de Loosdrechters wiens verhaal in het boek verteld wordt.

De actie start om 10 uur en duurt tot 2 uur, tenzij de boekjes eerder op zijn.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
sneeuw
1 gr.
windkr. 5