WIJDEMEERSE WEBKRANT
Het CDA begreep het niet
Wijdemeren, ma 10 november 2008

Gert Zagt (DBL) signaleert dat de CDA fractie niet begrepen waar zij mee instemden toen zij besloten voor de OZB verhoging.

ingezonden brief

Dat de heer Reijn echt de weg kwijt is wordt nu wel duidelijk. In het door u geplaatste stuk uit de cda-nieuwsbrief onder de kop "Reijn over Excuus", staat letterlijk het volgende:"....... kwam er een coalitieamendement waarin de ozb met alleen de inflatie wordt aangepast en financien beschikbaar komen voor het extern onderzoek".

Dit is volledig onjuist. De ozb gaat wel degelijk omhoog, namelijk met 3,55% totaal. Hiermee wordt eens temeer bewezen dat de heer Reijn en dus de hele CDA-fractie niet wisten waar ze mee instemden. Ik vermoedde dat al, daarom schreef ik dat in het stuk "De Kater van DBL".

En "financien beschikbaar komen"? Ik heb nog niet meegemaakt dat dat vanzelf gaat. En dus inderdaad we laten het de burgers maar weer betalen.

De openbare en persoonlijke telefonische excuses doen mij goed. Dat neemt niet weg dat het cda en dus de heer Reijn weg mag lopen voor het volledige resultaat. En van dat resultaat nu met een U-bocht nog een goed nieuwsshow maken, dat gaat te ver.

Ik geef een goede raad (gratis), Theo, als je geschoren wordt moet je stil blijven zitten. De ondernemers, de mkb'ers en de kleine zelfstandigen worden met dit dekkingsplan twee keer geschoren en ook nog gewassen. Met één verschil: zij moeten er wel voor betalen.

Gert Zagt,
raadslid DBL

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
10 gr.
windkr. 4