WIJDEMEERSE WEBKRANT
Herschikking College?
Loosdrecht, ma 3 november 2008

Putter is Co de Kloet en AP@W is Wim van Oudheusden. AP@W ziet een handige herschikking in het college van B&W, die niet al te veel geld kost.

Ingezonden brief

Toevalliger kan het niet: in Naarden zoekt de VVD een ervaren wethouder; Wijdemeren heeft er één teveel. Wat een kans voor Lorjé om te promoveren naar Naarden.

Hij kan als verkooppunt meenemen de prima manier van hoe een bestuurder sportvelden in goed overleg met alle betrokkenen verplaatst (zie de prima gefunctioneerd hebbende klankbordgroep Sportvelden Overmeer Zuid). Is hard nodig in Naarden!

Als de bugemeester dan Financiën van hem overneemt, kan dat leiden tot minder belastingen, immers van een wachtgeld hoeft geen sprake te zijn.

Overigens zou het de democratie en de kwaliteit eveneens ten goede komen als Korver van Groen Links wethouder werd en Bult/Schenkkan samen als Algemeen Belang in de oppositie zouden gaan zitten. want zo zijn natuurlijk de eigenlijke verhoudingen: zij zijn geen échte Groen Linksers meer, als ze het al ooit geweest zijn.

AP@W

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
10 gr.
windkr. 2