WIJDEMEERSE WEBKRANT
SV Loosdrecht: Dramatisch
Loosdrecht, di 4 november 2008

Afgelopen zaterdag was Loosdrecht nog maar een schim van de goed voetballende ploeg van een week eerder. Het was ronduit slecht.

ingezonden bericht

Dramatische vertoning Loosdrecht

Slecht was het, verschrikkelijk slecht. Wat de reden was van deze wanvertoning was eigenlijk voor iedereen een raadsel. Of het lag aan de troosteloze en oninspirerende accommodatie, aan het belabberde weer of aan een misplaatst arrogante houding.

Feit was dat Loosdrecht geen schim meer was van de ploeg die een week eerder VRC aan de kant zette. Het onbrak aan werkelijk alles. Niets klopte. Foute keuzes, ogenschijnlijk weinig inzet en een gebrek aan opvolging van afspraken luidde de nederlaag in. En dan hoeft een tegenstander echt niet goed te zijn om je het kaas van het brood te laten eten. Want Desto, dat een ongeslagen status kent, is echt geen ploeg die je het een middagje moeilijk zou moeten maken.

Nee, dat deed Loosdrecht zichzelf wel aan. Voor rust was het leed eigenlijk al geleden. Nadat Loosdrecht ondanks het povere spel toch nog een aantal beste kansen om zeep had weten te helpen was het Desto dat vanuit de tweede lijn wist te scoren middels een schuiver in de verre hoek. Dat er een overtreding op een speler van Loosdrecht aan vooraf ging paste prima binnen het plaatje. Scheidsrechter Westland besloot weer eens zijn eigen wedstrijdje te fluiten en vond het nu nodig om maar eens niet te fluiten daar waar hij geregeld het tegenovergestelde deed.

De liefde tussen de beste man en Loosdrecht zal wel nooit opbloeien want ook deze zaterdag weer dreef hij menig Loosdrecht gerelateerde tot wanhoop. Laat nogmaals duidelijk zijn dat de nederlaag volledig aan Loosdrecht zelf te wijten was, maar op zijn tijd wat neutraliteit zou toch wel prettig zijn. Meer en meer ging Loosdrecht in de aanval om de achterstand ongedaan te maken maar Desto kwam eigenlijk niet in gevaar, scoorde zelf nog een keer en zo was de wedstrijd definitief gelopen. Een onnodige nederlaag die een flinke smet werpt op een mooie seizoensopening.

A.s. zaterdag thuis tegen Breukelen.

Roland Wiegmans
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
mist
9 gr.
windkr. 2