WIJDEMEERSE WEBKRANT
Integer Raadslid is niet laf
Kortenhoef, zo 6 juli 2008

"Niet het integere raadslid is de held, maar het laffe raadslid is niet integer." : schrijft Robby Israel uit Kortenhoef in reactie op De Zijlijn.

ingezonden brief

Beste Rik,

Vooropgesteld, ik heb geen verstand van voetbal en geen inzicht in het dossier SV 's-Graveland. Dientengevolge heb ik ook geen mening over wie er in dezen wel of niet gelijk heeft, het college, de wethouder, DbL of wie dan ook. Hier komt bij dat ik nimmer met bewondering heb gekeken naar een lid van de PvdA maar jouw Zijlijn over Ben Steenvoorden heb ik met instemming, zij het ook met droevigheid gelezen.

Instemming, omdat het uiteraard toe te juichen is als een raadslid naar eer en geweten i.p.v. naar coalitie discipline handelt. Droevigheid, omdat het triest is dat een raadslid dat zo - conform een standaard die je van ieder raadslid zou mogen verwachten - handelt, een held is.

Niet het integere raadslid is de held, maar het laffe raadslid is niet integer.

Tot slot kan en mag ik natuurlijk niet ontbreken in het rijtje felicitaties. Als lezer van het eerste uur (en samen met jou in 1994 een van de eerste internetters in ons dorp) kan ik me onze gemeente niet voorstellen zonder WWK.

Proficiat en ga nog vele jaren zo door.

Met hartelijke groet,

Robby Israel
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 2