WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA Borrel in Ankeveen
Ankeveen, zo 23 september 2007

Komende zaterdag bent u van harte welkom op een informele CDA borrel in het Wapen van Ankeveen.

ingezonden bericht

Welkom bij de informele CDA-borrel!

Bijpraten over de lokale politiek of gewoon over de zaken van alledag. Het kan allemaal tijdens de informele CDA-borrel die een paar keer per jaar aan het eind van de zaterdagmiddag wordt gehouden. De vorige keer waren we te gast bij De Fuik in Kortenhoef en zaterdag 29 september bent u vanaf 16.00 uur voor de CDA-borrel welkom in Het Wapen van Ankeveen.

"Samen verder, voor een levende gemeente"

Raadsleden, fractieassistenten, leden van het college van B&W, ambtenaren, bestuurders van verenigingen, ondernemers en natuurlijk al die andere inwoners van Wijdemeren zijn van harte welkom om elkaar op informele wijze te ontmoeten.

Met deze informele CDA-borrel wil het CDA de sociale contacten versterken en de politiek (ook buiten verkiezingstijd) wat dichter bij de burger brengen. Samen zijn wij immers Wijdemeren!

Daarom is het goed elkaar ook eens te ontmoeten buiten de officiële vergaderingen en bijeenkomsten. Die mogelijkheid biedt het CDA want we willen (net als de titel van ons verkiezingsprogramma) Samen verder, voor een levende gemeente.

VAN HARTE WELKOM!

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2