WIJDEMEERSE WEBKRANT
Blij met Wijdemeren
Loosdrecht, wo 14 november 2007

Dik van Enk is trots op Wijdemeren, blij met de zittende coalitie en het beleid dat die uitvoert.

(Dik van Enk is inwoner van Loosdrecht en vice- voorzitter van het CDA, afdeling Wijdemeren. red. WWK.)

ingezonden bericht

Blij met Wijdemeren

Ik heb stellig het idee dat slechts de wat negatieve mensen onder ons en daarnaast de oppositie de moeite neemt om kritiek te leveren op de nieuwe begroting en de ozb verhoging.

Ik realiseer me dat dit ook gebruikelijk is. Je hoort immers vaker de klagers dan de mensen die tevreden zijn. Daardoor ontstaat er echter bij uw lezers wellicht een te negatief beeld. Het wordt ook eens tijd om een tevreden mens aan het woord te laten, mij dus.

Als ik kijk naar diverse zaken die onlangs zijn gerealiseerd, zoals het muziekgebouw, het gebouw voor de scouting, de kunstgrasvelden in Loosdrecht, het fietspad op het Zuidereinde, etc etc. dan is er toch veel positiefs te melden. Daarnaast is er de mogelijkheid ''Wijdemeren Informeren'' per e-mail te ontvangen en is er een digitaal loket. We kunnen als inwoners actief meedoen aan de dorpsbezoeken, er zijn inspraakavonden, ga zo maar door; vele mogelijkheden om als burger geïnformeerd te worden en actief deel te nemen. Allemaal zaken die naar mijn mening, na de fusie van de 3 gemeenten, geoptimaliseerd zijn. Het is dan ook mooi om te zien dat dit college en deze raad een redelijk ambitieuze begroting hebben gepresenteerd waarin vergelijkbare doelstellingen zijn verwerkt.

En ja, we krijgen meer ambtenaren en dat kost geld, maar we moeten niet vergeten dat er door het rijk meer taken bij de gemeente zijn en worden neergelegd en dat deze mensen ook nodig zijn om deze taken alsook de doelstellingen te kunnen realiseren. Ik kom elke dag thuis in een prachtige gemeente met een bestuurlijk apparaat en een coalitie waar natuurlijk het e.e.a. aan verbeterd kan worden, maar waar ik in z'n algemeenheid trots op ben.

Een trotse en blije inwoner.

Dik van Enk
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
6 gr.
windkr. 2