WIJDEMEERSE WEBKRANT
In het Ootje genomen
Wijdemeren, di 13 november 2007

Gert Zagt kan het wel waarderen. De ironie van Cor Koster. Hij zal hem missen als het CDA vanavond een nieuwe voorzitter heeft gekozen.

ingezonden bericht

Beste Cor,

Wat heb je de boel weer mooi in het ootje genomen! Wat zal het saai worden als jij binnenkort het strijdtoneel verlaat zoals we in de wandelgangen vernamen. Eerst Robby Israël vertrokken en nu jij weer. Straks blijven er alleen maar grijze muizen over. Ga je de CDA broeders en zusters nog één keer vermanend toespreken bij het afscheid?

Wie weet kom je de lokale partijen versterken? Want je weet, principes hebben wij ook. En prikkelende mensen in de achterban motiveren ons om net die stapjes extra te zetten. Overigens nog zeer bedankt voor het compliment dat ik van u kreeg na het uitspreken van de algemene beschouwing van DBL.

En of wij zelf zes keer "nee" zeggen op de vraag of we iets bereikt hebben bij de begrotingsbehandeling ligt toch iets anders. We hebben gedaan wat we konden, we hebben onze kansen benut en gescoord maar voor de laatste successen was wel hulp nodig. En die bleef uit. Zelfs in het geheel van het CDA en de PvdA. En ten dele van GroenLinks en de verdeelde VVD. Dus toch een beetje opening en een beetje duaal. Het begin is er. Nu het CDA nog. Aan u zal het niet liggen. Het was prettig u via de politiek en dan met name de onvolprezen webkrant te leren kennen!

Gert Zagt
Raadslid DBL

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
8 gr.
windkr. 2