WIJDEMEERSE WEBKRANT
Uit de Droom geholpen
Wijdemeren, za 14 juli 2007

Ben Steenvoorden (PvdA) wekt Putter uit de droom. Putter is enthousiast over het bewezen nut van het spreekuur schuldhulpver-lening. Alleen.., het bestaat nog niet.

ingezonden bericht

Geachte redactie, beste Putter

De zorgen die Mario Wouters onlangs uitsprak over Putter begin ik langzamerhand te delen. Is er iets mis met Putter? Vergeetachtigheid? Of erger misschien? Of betreft het hier slechts een selectief geheugen. Of misschien kan iemand gewoon beter schrijven dan luisteren. Zo heeft iedereen zijn sterke en zwakke kanten.

Wat mijn vragen over de schuldhulpverlening betreft slaat Putter in ieder geval de plank volledig mis. Hij beweert namelijk dat juist door het wekelijkse twee uur durende inloopspreekuur er slechts 18 aanvragen zijn in de gemeente Wijdemeren (op jaarbasis).

Putter, even wakker worden nu!

Het inloopspreekuur moet nog starten! M.a.w., zonder dat spreekuur zijn er al zo weinig aanvragen voor schuldhulpverlening. Als ik dan de redenatie van Putter verder volg is een inloopspreekuur dus niet nodig. Ik ben blij dat zo'n grootheid als Putter het met mij eens is. Nu zijn partij nog.

Prettige vakantie toegewenst aan de redactie, alle lezers van de WWK en natuurlijk ook aan Putter.

Ben Steenvoorden
raadslid PvdA

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
26 gr.
windkr. 2