WIJDEMEERSE WEBKRANT
Protestmars voor Degekamp
Kortenhoef, vr 19 januari 2007

De oudercommissie probeert de gemoederen te sussen. Maandag wordt er een protestmars gehouden tegen het ontslag van Willem Degekamp.

Slechte communicatie

Gisteravond heeft de oudercommissie een informatieavond belegd op de Curtevenneschool over de kwestie Meester Willem. Volgens woordvoerder Ab Faas moeten gesprekken met de Stichting Primair een structurele oplossing gaan bieden. Volgens hem is de kwestie Degekamp de druppel die de emmer doet overlopen. De ouders zijn zeer ontevreden met de slechte communicatie van de driectie van de school en de Primair met de ouders.

Faas zegt in de G&E van vandaag dat de leerlingen van groep 5 nog niet gewend zijn aan de nieuwe situatie. Zij missen Meester Willem enorm.

Pauline van Hoogenhuizen, de directeur van Primair, stelt dat er een constructief gesprek met de oudercommissie is. Zij weigert echter opening van zaken te geven. Niet per brief en niet op een ouderavond. "Ik zal nooit het dossier van een persoon in de openbaarheid brengen."

Protestmars

Aanstaande maandagochtend om acht uur 's ochtends wordt er een spontane protestmars georganiseerd van leerlingen en sympatisanten van Willem Degekamp. Het startpunt is bij het het huis van Willem Degekamp op de hoek van de Beatrixweg en de Oranjeweg. Daarna trekt de protestmars richting Curtevenneschool.

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

Dossier Meester Willem

Protestmars Degekamp
Steun voor Degekamp
Papieren en Onderwijs
Politiek: volstrekt Afzijdig
Ontslag om Formaliteit
Siemensma: Beste Willem
Geschokte reactie Degekamp
Open brief over Degekamp
Primair profileert zich
Degekamp: Te grote snor?
Niet door de Beugel
Primair: Dure en Domme Actie
Primair, Moote en Degekamp
Steun voor Meester Willem
Video Protest Degekamp
Degekamp op Non-actief
PvdA vragen over Primair 23-6-2004
Big Spender: Stichting Primair 25-5-2004

bron
WWK/G&E
foto
---
auteur
Rik JUngmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief