WIJDEMEERSE WEBKRANT
Steun voor Degekamp
Kortenhoef, do 18 januari 2007

Cor en Desiree van Loenen zijn verbaasd over de gang van zaken rond Willem Degekamp en stuurden een steunverklaring.

(Zoals wij gisteren aankondigden is dit de op één na laatste ingezonden brief die over deze zaak geplaatst wordt, red.)

De RSS feed wijzigt. Lees meer.

ingezonden brief

DIT IS TE GEK VOOR WOORDEN

Tot onze grote verbazing hebben wij via de media vernomen dat Meester Willem niet meer welkom is op zijn school. Meester Willem onze bijna buurman die wij al jaren kennen als een mens recht door zee,eerlijk en voor ieder een vriendelijk woord. Willem op en top leraar die weet hoe het hoort,die een kind spelling en rekenen WEL bij kan brengen. Moet je niet juist zeer trots zijn dat je zo'n man in je team hebt.

Het lijkt erop dat de school liever een leraar heeft die de spelling en rekensommen niet machtig is maar wel netjes zijn formuliertjes invult. De kranten staan er weer vol mee hoeveel procent van de pabo studenten is dit alles niet machtig. En dan een leraar met zoveel kennis en gevoel gewoon aan de kant zetten het is te gek voor woorden.

Willem op de klompen die ook als hij boodschappen doet in kortenhoef zijn kinderen met een vriendelijke groet en een grap gedag zegt. Dat is niet de gewoonste zaak van de wereld hoor. Mijn kinderen zitten niet op school bij meester Willem en komen ook hun leraar tegen in de Meenthof. Die hebben mazzel als er gedag wordt gezegd.

Willem zegt waar het op staat,draait niet om dingen heen. En dat is wat in deze tijd je niet in dank af wordt genomen. Als je maar meepraat en vooral maar geen weerwoord geeft tegen een commisie, bestuur of wie dan ook dan kom je er wel. Maar o wee als je tegen deze veelal geld verslindende instantie's in gaat. Dan is het bingo. En dan weten ze wel hoe ze van je af moeten komen, gewoon de laan uit ermee en een nieuwe voor jou in de plaats.

Meester Willem we wensen je heel veel sterkte en Marga ook in deze laffe strijd.
Wij zijn blij dat jij, onze bijna buurman, wel zo bent als je bent. Gewoon, recht door zee, een op en top kindervriend, gewoonweg een fantastisch mens.

Cor en Desiree van Loenen
Kortenhoef

Dossier Meester Willem

Steun voor Degekamp
Papieren en Onderwijs
Politiek: volstrekt Afzijdig
Ontslag om Formaliteit
Siemensma: Beste Willem
Geschokte reactie Degekamp
Open brief over Degekamp
Primair profileert zich
Degekamp: Te grote snor?
Niet door de Beugel
Primair: Dure en Domme Actie
Primair, Moote en Degekamp
Steun voor Meester Willem
Video Protest Degekamp
Degekamp op Non-actief
PvdA vragen over Primair 23-6-2004
Big Spender: Stichting Primair 25-5-2004

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief