WIJDEMEERSE WEBKRANT
Doedom Bijeenkomst
's-Graveland, vr 7 december 2007

Doedom houdt een sympathisantenbijeenkomst op donderdag 13 december a.s. om 20.00 uur in De Drie Dorpen in Ankeveen.

ingezonden bericht

Uitnodiging

Geachte bewoner van het Noordereinde/Zuidereinde,

Zoals u wellicht weet maakt www.doedom.com zich sinds enkele maanden hard voor het terugdringen van (doorgaand) verkeer langs ondermeer het Noorder- en Zuidereinde.

Eind augustus ontving u een raamposter van ons, die onze aanwezigheid aankondigde op een Commissievergadering op 29 augustus op het Gemeentehuis. Met de aanwezigheid van een zeer groot gezelschap belanghebbenden, hebben wij daar inspraak gehouden en heeft de Gemeente ondermeer een budget voor nader onderzoek toegezegd.

Maar daarmee is de verkeersoverlast voor u nog niet opgelost!

Wij nodigen u van harte uit!

Het betrekken van de Wijdemeerse medeburgers is één van onze focuspunten. Daarom nodigen wij een ieder, die belangstelling heeft voor oplossingen voor de verkeersproblematiek, van harte uit op onze eerstvolgende sympathisantenbijeenkomst op donderdag 13 december a.s. om 20.00 uur in De Drie Dorpen, Cannenburgerweg 51 in Ankeveen. Tijdens deze avond presenteren wij de plannen van Doedom voor 2008 en kunnen de aanwezigen deelnemen aan een discussie over dit hete onderwerp.

U kunt zich gratis voor deze bijeenkomst aanmelden op www.doedom.com , door een e-mail aan allen at doedom.com of telefonisch op nummer 0653104074. U kunt zich langs deze wegen ook als sympathisant aanmelden.

Wat deed de Gemeente Wijdemeren de afgelopen weken?

Wij hebben langs de formele weg verschillende vragen aan het College van B&W gesteld. We hadden na de toezeggingen van het College tijdens bovenstaande Commissievergadering meer medewerking verwacht, het spijt ons dan ook u te moeten berichten dat het College zonder ons te betrekken de meeste van onze ideeën recentelijk volledig ter zijde heeft geschoven. Des te meer reden om ons als bewoners nu harder te verenigen en onze stem meer te laten horen!

Wat gaan we doen?

We willen nu eerst de korte termijn ideeën de aandacht geven die ze verdienen! Naast het organiseren van een avond voor u op 13 december a.s. zoeken we ook nu weer de publiciteit op. Uiteindelijk bieden we de ideeën formeel aan de Gemeente aan en willen we de Gemeente tot actie aansporen.

Wat kunt ú doen?

  • Schrijft u zich in voor de sympathisantenbijeenkomst: 13 december om 20.00 uur in De Drie Dorpen;
  • Meldt u zich op www.doedom.com aan, bijvoorbeeld als sympathisant.

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen en begroeten u heel graag op donderdagavond 13 december a.s.

Met vriendelijke groeten namens www.doedom.com,

Mario Wouters, Emile Bakker

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
wisselend, buien
10 gr.
windkr. 4