WIJDEMEERSE WEBKRANT
Waardering Bruisend Ankeveen
Ankeveen, ma 3 december 2007

De vrijwilligers van Bruisend Ankeveen kwamen bij elkaar in De Molen. Ook wethouder (en Ankeveense) Nelleke Schenkkan en de Sint waren van de partij.

ingezonden bericht

Gemeente waardeert Bruisend Ankeveen

Op 29 november waren bijna alle vrijwlligers van Bruisend Ankeveen bijeen in De Molen Holandia aan de Loodijk. Daar bood het bestuur hen een stampotmaaltijd aan om hen te bedanken voor alle activiteiten die week in week uit verricht worden.

Sinterklaas

Het meest zichtbaar van die activiteiten zijn de weekmakrt die elke week wordt gehouden op het parkeerterrein bij de tennisvereniging, de folder met aanbiedingen die in Ankeveen wekelijks op de mat valt en het mobiele podium dat op allerlei plekken wordt opgezet ter ondersteuning van allerlei feestelijkheden. De avond werd opgevrolijkt door Sinterklaas en wethouder Nelleke Schenkkan. Sinterklaas had voor elke vrijwlliger een kort gedichtje om iedereen persoonlijk te bedanken voor de inzet. De boodschap van Sinterklaas was dat alleen dankzij de veelzijdige inzet van de vele vrijwlligers Bruisend Ankeveen zo veel kan organiseren.

In haar terugblik herrinnerde voorzitter Nadja Jungmann de vrijwilligers aan de mooie activiteiten zoals de themamarkten, open tuinenroute, de inzet van het podium voor onder meer de Vriendschapskring en de estafette Marathon in Nederhorst den Berg. Secretaris Tiny Beemsterboer blikte vooruit door ondermeer de jaarlijkse kerstmarkt aan te kondigen en de kerststaltentoonstelling. Net als afgelopen jaren komen er weer alemaal extra ondernmers naar de markt en zal de kerstman zelf ook aanwezig zijn!

Waardering


V.l.n.r. Antoon Ketelaar, Nellek Schenkkan en Tiny Beemsterboer.

Nelleke Schenkkan kwam de vrijwlligers persoonlijk bedanken namens het college van B&W van de gemeente Wijdemeren. Zij benadrukte daarbij dat het uniek is dat een dorpskern een markt heeft die volledig wordt georgansieerd door vrijwlligers. En zeker dat het dan week in week uit zo vlekkeloos verloopt dat de markt niet meer is weg te denken uit de kleine kern. Aan de twee grote trekkers uit het bestuur, Antoon Ketelaar en Tiny Beemsterboer, overhandigde Schenkkan een enevelop met daarin een bedrag om uitdrukkign te geven aan de waardering. Dit geschenk is meteen ingezet om met z'n allen te toasten op een succesvol 2008!

Nieuw Logo


Thieu Ponsen en Nadja Jungmann

De Sint was er ook.

Aan het eind van de avond heeft bestuurlid Thieu Ponsen het logo van Bruisend Ankeveen onthuld. Na een jaar hard werken beschikt Bruisend Ankeveen over een eigen logo. De achthoek in het midden staat voor de vloer van het mobiele podium als dat in vol ornaat is opgebouwd. De witte blokjes zijn de kramen van de markt op het parkeertterrein. Penningmeester Jan van Ingen zette ten slotte Bertus en Anne Kramer in het zonnetje voor hun bijzondere bijdragen in de afgelopen jaren aan Bruisend Ankeveen.

Nadja Jungmann
Bruisend Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
nat
9 gr.
windkr. 6