Rik Jungmann

VV Nederhorst

Ingezonden Verslag
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Penalties nemen in Nederhorst

Nederhorst den Berg , 8 oktober 2006

Onder aanmoediging van vaders, moeders, opa's en oma's nam de Bergse jeugd het doel onder schot. De penalty shoot out was een succes.

Ingezonden Verslag

Penalty Shoot Out bij voetbalvereniging
Nederhorst groot succes

De NiVo Network Architects Penalty Shoot Out bij voetbalvereniging Nederhorst was vandaag een groot succes.

Zondag 8 oktober jl. lanceerde voetbalvereniging Nederhorst als opvolger van pupil van de week de "Penalty Shoot Out". In de rust van de wedstrijd Nederhorst - Kismet '82 konden de spelers van E4 en E5 ieder drie penalty's nemen op keeper Erwin van Weeghel. Onder toeziend oog van sponsor Eric Vollers van NiVo network architects (www.nivo.nl) ontspon zich een heel spannende strijd, waarbij de penaltynemertjes het Erwin heel moeilijk maakte en hem een lastige middag bezorgde. Het werd een groot succes, mede door de aanmoedigingen van vaders, moeders, opa's, oma's etc.etc. en het publiek van Nederhorst 1.

Na de eerste drie penalty's was er bij beide teams nog geen winnaar, waardoor we via het afvalsysteem "wie mist is af" uiteindelijk per team tot een winnaar moesten komen. Martijn Hooijmeijer werd uiteindelijk de winnaar van de E4 en Milan Rensen de winnaar van de E5. Voor hun winst kregen beide jongens een heuse leren bal en plaatste ze zich voor de grote finale tijdens het eigen jeugdtoernooi op zaterdag 2 juni 2007. Alle deelnemers ontvingen een medaille en werden in de kantine getrakteerd op frisdrank en patat. Binnenkort kunt u een complete fotoreportage van de Penalty Shoot Out zien op www.vvnederhorst.org

Het is een geslaagde middag geworden en het jeugdbestuur van voetbalvereniging Nederhorst bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Graag tot de volgende keer.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil Matige wind 16º Naar volgende bericht