Rik Jungmann

---

SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Loosdrecht nipt ten onder

Loosdrecht, 1 oktober 2006

Loosdrecht heeft wederom verloren. Tegen kampioenskandidaat Zuidvogels werd het 2-1.

Een verslag van Roland Wiegmans.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht nipt ten onder

Loosdrecht heeft wederom verloren. Tegen kampioenskandidaat Zuidvogels werd het 2-1. Een uitslag waar Loosdrecht niets mee opschiet maar met het vertoonde spel kan Loosdrecht zeker door. Bij vlagen was Loosdrecht voetballend de betere ploeg en verdiende het meer. Door toedoen van de scheidsrechter die een buitenspelgoal toch toekende en een mooi opgezette aanval in de tweede helft haalde Zuidvogels de winst binnen. Tussentijds wist Daniel Majoor nog wel de gelijkmaker binnen te schieten.

Loosdrecht kent een slechte seizoensstart. Het verloor twee wedstrijden met behoorlijke cijfers, speelde gelijk tegen Beursbengels en ging ongelukkig onderuit tegen Volendam. Toch is een opgaande lijn waar te nemen en daar put de ploeg moed uit. En dat kwam ook deze wedstrijd weer tot uiting. Het wist namelijk wederom een heel aardig potje mee te voetballen tegen het hooggeklasseerde Zuidvogels. Nadat aan beide zijden kleine kansjes waren ontstaan was het uiteindelijk Zuidvogels dat het initiatief naar zich toe trok. De creatieve middenvelders bereikte meer en meer de voorwaartsen waarbij uiteindelijk een hele grote kans ontstond. Uit moeilijke hoek werd echter naast geschoten. Niet veel later was het wel raak. Nadat een speler van Zuidvogels in de zestien, ongeveer een meter buitenspel, werd aangespeeld en binnenschoot verwachtte iedereen een fluitsignaal voor buitenspel. Maar door een niet te verklaren reden liet de leidsman de vlaggende grensrechter links liggen en de goal werd goedgekeurd. Een aanfluiting eerste klasse waar 'het kleine cluppie' Loosdrecht dit seizoen al wel vaker last van heeft gehad.

Met een 1-0 stand dus de rust in en na de rust met goede moed op zoek naar gerechtigheid. En die kwam er. Loosdrecht kreeg het middenveld in handen en kwam meer en meer voor de goal. Eerst een kopbal net over, en niet veel later Daniel Majoor die met een schuiver laag in de hoek de 1-1 binnenschoot. Een verrassing zat in de lucht maar die kwam uiteindelijk niet. Het was individuele klasse aan de kant van Zuidvogels die uiteindelijk de doorslag gaf. Een actie over rechts, de voorzet, loopactie naar de eerste paal en met een listige binnentikker stond Zuidvogels weer voor. En dat gaf de ploeg ondanks verwoedde pogingen van Loosdrecht niet meer weg. Weer goed gevoetbald, weer de complimenten maar weer geen punten. Volgende week wacht Argon, zo vroeg in het seizoen al cruciaal.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Matige wind 18º Naar volgende bericht