WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dorpsschouw Nw-Loosdrecht
Nieuw Loosdrecht, 11 november 2006

Volgende week zaterdag, op 18 november, gaat de gemeente met bewoners door Loosdrecht fietsen om de openbare ruimte te bekijken. U kunt mee.

Later wordt er ook een Dorpsschouw gehouden in Ankeveen, waaraan leden van Bruisend Ankeveen deel zullen nemen.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

Dorpsschouw Nieuw-Loosdrecht: Doet u mee?

Op zaterdag 18 november, vanaf 10.00 uur, gaat de gemeente met inwoners op de fiets door het noordelijke deel van Nieuw-Loosdrecht om de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte te bekijken. Inwoners kunnen tijdens deze dorpsschouw aangeven wat zij belangrijk vinden of graag anders zouden willen. Doet u mee?

De gemeente hoopt op deze manier een beter beeld te krijgen van wat er leeft. Woont u in het noordelijke deel van Nieuw-Loosdrecht en wilt u mee met deze dorpsschouw, meld u dan aan bij het Servicemeldpunt van de gemeente: (035) 65 59 555.

De fietstocht gaat langs de Nieuw Loosdrechtsedijk tot de Nootweg, over de Rading tot de Nootweg, langs alle schilderslanen en alle bomenlanen, exclusief de Nootweg.

De dorpsschouw begint om 10.00 uur bij de gemeentewerf aan de Dennenlaan 31. Iedereen die in het genoemde gebied woont en interesse heeft om mee te praten over het onderhoud ervan is van harte welkom om mee te fietsen en zijn/haar opmerkingen te bespreken.

Aanleiding voor deze proef met dorpsschouwen is een nieuwe werkwijze van de buitendienst van de gemeente die in januari 2007 start.

home
verder
terug
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Wdm Info
foto
---
auteur
Rik Jungmann