Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Ook een Dikke Zoen voor Marije

Wijdemeren, 10 maart 2006

Ook Marije Onderwaater van het Wijdemeren Journaal verdient een dikke zoen, naast nog een paar anderen.

Twee dagen geleden bedankten alle partijen Herman Stuijver en Rik Jungmann voor hun werk tijdens de campagne. Maar er waren meer mensen die zich ingezet hebben en die ook bedankt moeten worden. Dat was bij een rondgang langs een paar partijen gisteren al te horen.

René Voigt voegt hieronder de daad bij het woord. Ook wij zijn ervan overtuigd dat Marije Onderwaater en de uitgevers van de lokale bladen een pluim verdienen voor de manier waarop zij de campagne verslagen hebben. En als we dan toch bezig zijn, wil ik ook Douwe van Essen toevoegen aan het lijstje. Hij was overal om de campagne en de verkiezingen op de digitale gevoelige plaat vast te leggen. De dikke zoen is hen allen van harte gegund.

Reactie

Ook een dikke zoen voor Marije

Het gevaar van bedankjes is bijna altijd dat je mensen vergeet. In aansluiting op het schouderklopje dat aan Rik Jungmann en Herman Stuyver is gegeven, daarom nog een paar bedankjes.

Ik weet zeker dat ik namens alle politieke partijen spreekt als ik ook Marije Onderwaater, journalist van het Wijdemeren Journaal, heel erg bedank. Niet alleen voor haar heldere verslaggeving van de raadsvergaderingen gedurende de afgelopen vier jaar, maar zeker ook voor haar werkzaamheden in de aanloop naar de verkiezingen. Zeven weken lang heeft zij de lijsttrekkers van de politieke partijen geïnterviewd en is zij er in geslaagd om ook iets van de "niet-politieke kant" van de lijsttrekkers aan de lezers door te geven.

En niet te vergeten de Wie Wat Waar, NieuwsSter en De Brug voor het beschikbaar stellen van ruimte aan de politieke partijen in de bladen en het organiseren van de politieke avond, waarbij overigens ook Joop Glijn een belangrijke rol heeft gespeeld.

En nu maar hopen dat ik niemand vergeten ben ....

René Voigt
Fractievoorzitter Dorpsbelangen Wijdemeren


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Matige wind Naar volgende bericht