Rik Jungmann

---

Open Brief
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Schouderklop van de Politiek

Wijdemeren, 8 maart 2006

De politiek en de media liggen regelmatig overhoop. Maar vandaag kregen de WWK en de lokale bladen een schouderklop van alle partijen.

Een leuke verrassing. Zowel Herman Stuyver als ik hebben de afgelopen periode bergen werk verzet om de standpunten van alle partijen over het voetlicht te brengen. Dan is het fijn om te merken dat dat werk gewaardeerd wordt.

Rik Jungmann

Open Brief

Open brief aan Rik Jungmann en Herman Stuyver

Beste Rik en Herman,

Politieke partijen zijn het zelden of nooit eens, en dat hoort ook zo. Maar nu, bij grote uitzondering, zijn alle partijen het wèl met elkaar eens, namelijk over jullie inbreng in de politiek in Wijdemeren.

De partijen hebben zich de afgelopen tijd behoorlijk geroerd in de politieke arena van onze gemeente. Dat kon mede door jullie beiden. Jullie hebben je zeer ingezet om ons tijdens de aanloop naar de verkiezingen een politiek forum te verschaffen. Dank daarvoor. Als er iemand in deze gemeente de politiek dichter bij de burger gebracht heeft, dan zijn het jullie twee. And so say all of us!

We hebben jullie alle twee inmiddels iets vloeibaars aangeboden, namens ALLE politieke partijen in Wijdemeren, in ongekende eendrachtigheid. Met een kaart erbij, met de tekst: "Een dikke zoen".

Vat het op zoals het bedoeld is: als een blijk van waardering voor wat jullie gedaan hebben.

Ook in de nieuwe gemeenteraadsperiode zullen jullie ons, electronisch en op papier, ongetwijfeld weer kritisch - en soms hinderlijk - volgen. Blijf dat vooral doen. Wij zullen ons vervolgens vast wel weer beklagen over "de media".

Maar nu, voor één keer in de vier jaar: dank voor jullie bijdrage aan de politieke discussie in onze gemeente. Zonder jullie zou het een stuk saaier zijn.

Met vriendelijke groet,

CDA, D66, DBL, DBW, GL, PvdA, VVD


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Matige wind Naar volgende bericht