Loosdrecht, 8 mei 2006

Loosdrecht speelde zaterdag in de nacompetitie gelijk tegen ZOB. Het werd 1-1.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht speelt eerste nacompetitiewedstrijd gelijk.

De nacompetitie is al weer in volle gang en Loosdrecht was gekoppeld aan ZOB. In twee wedstrijden wordt bepaald wie er door gaat naar de volgende ronde om uit te komen tegen Valleivogels.

Loosdrecht moest eerst een uitwedstrijd spelen en ondanks de warmte lag het tempo vanaf het begin behoorlijk hoog. Loosdrecht had het initiatief en kreeg een aantal kansen maar Julian Bonaparte stond nog niet op scherp. Het missen van de kansen hield ZOB in de wedstrijd en uiteindelijk kreeg het ook nog een voorsprong in handen. Een vrije trap werd hard binnengeschoten achter de keeper van Loosdrecht. Ondanks deze klap zo diep in blessuretijd kwam de ploeg de tweede helft met goede moed het veld weer in. Zob was echter de eerste die een grote kans kreeg. De slimme centrumspits kwam bij een voorzet vlak na rust voor zijn man en knikte maar net over.

Daarna had Loosdrecht het initiatief en met iets meer raffinement en ook dat beetje geluk dat je nodig hebt om te scoren hadden een aantal goals zeker gevallen. Nu bleef het bij eentje. Een bal van links van Barry Dietz werd achter de laatste lijn van ZOB gedeponeerd waar Julian Bonaparte nu wel zijn klasse toonde en met een geweldige lob de keeper passeerde. Een 1-1 einduitslag dus waar beide partijen in een uiterst sportieve wedstrijd wel mee konden leven. Zaterdag valt de beslissing en dan wordt dus gespeeld in Loosdrecht. De aanvang is half drie en de wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark Hallickveld. Geïnteresseerden moeten zeker een kijkje komen nemen. Spektakel verzekerd.