Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Colijn steunt oud-voorzitter VVD

Wijdemeren, 27 juni 2006

Bob Colijn, bestuurslid van de VVD, sluit zich aan bij de reactie die oud VVD-voorzitter Robby Israel gaf naar aanleiding van de column van Putter.

Reactie

Geachte Redactie,

Blijkbaar werkt jullie Webkrant zeer aanstekelijk, want ik voel me nu ook echt geroepen om te reageren op de bijval van onze oud- voorzitter Robby Israel, inzake de 380 graden ommezwaai van Wethouder Wim Lorje.

Tijdens veel ledenvergaderingen en tijdens onze campanje was inderdaad overduidelijk dat de nieuwe Wethouder mordicus tegen uitbreiding van het ambtenaren corps was en dat er verder bezuinigd moest worden, ik vond dat destijds altijd al wat zwaar aangezet en wat schetst dan nu ook ineens onze verbazing dat Wim Lorje nu ineens groot voorstander is van het tegenovergestelde van het door de VVD Wijdemeren gevoerde beleid.

Nu zelfs Robby Israel zich hierover beklaagd voel ik mij, als net gekozen bestuurslid van de VVD, ook een beetje in de maling genomen om het diplomatiek uit te drukken. !

Het kan zijn dat e.e.a. op het Stadhuis nu noodzakelijk blijkt, maar dat had dan toch min. vooraf aan de Ledenvergadering  en Bestuur duidelijk gemaakt moeten worden met onderbouwing van een gedegen rapport en cijfermateriaal.

Dus mij lijkt dat de roep van de Wethouder EZ, Financ. etc. om meer personeel, ter discussie moet komen in een breder verband en dat de leden van de VVD hieromtrent geraadpleegd moeten worden, omdat e.e.a. altijd een hot item is geweest en we moeten waken voor het nemen van besluiten waar de achterban niet achter staat, want dat is niet goed voor de politiek en de geloofwaardigheid van de VVD.

Landelijk is het ook al een moeilijk proces, dus locaal moeten we daar heel voorzichtig mee zijn.

Ik steun derhalve oud-voorzitter Robby Israel van de VVD en en verwacht een goede inhoudelijke discussie op onze komende ledenvergadering bij Heineke in Loosdrecht.

Mvrgr.

Bob J. Colijn Bestuurslid VVD.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Windstil 18º Naar volgende bericht