Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Jan van den Broeck haalt uit

Wijdemeren, 22 april 2006

Twee reacties kregen wij op de laatste Putter. Cor Koster liet weten dat zijn stuk op de CDA website is te vinden. Ben Steenvoorden weet nu wat Putter is.

CDA website leeft

In zijn column van twee dagen geleden gaf Putter (Co de Kloet) het CDA er van langs. Hij reageerde op een artikel van voorzitter Cor Koster van het CDA. Wij schreven toen dat wij niet wisten waar dat artikel van Koster had gestaan. Hij hielp ons uit de droom. Het stond op de eigen CDA website. Het blijkt trouwens dat die website inmiddels flink levendig is geworden. Er staan weblogs van de raadsleden Jan van den Broeck en Esther Luijer op.

Van den Broeck valt Stuijver aan


Jan van den Broeck (CDA) is boos op Herman Stuijver.

In zijn weblog gebruikt Jan van den Broeck harde woorden aan het adres van Herman Stuijver, de journalist die in de lokale bladen de politiek verslaat. Jan van den Broeck schrijft: " Dat de politieke voorkeur van de WieWatWaar-verslaggever Herman Stuijver niet uitgaat naar het CDA is een algemeen bekend feit. Zijn suggestieve stemmingmakerij gaat dit keer meteen wel weer erg ver."

Paranoïde

Zowel CDA-voorzitter Cor Koster als Herman Stuijver reageren op de uitspraken van Jan van den Broeck. Beiden vinden dat Jan van den Broeck wel erg lange tenen heeft en overreageert. Koster noemt hem paranoïde. Hij roept Van den Broeck op om wat luchtiger te reageren op Stuijver, die volgens Koster altijd iedereen in zijn waarde laat.

Wie of wat is Putter?

Ben Steenvoorden bestudeerde de Putter. Dacht hij eerst met een golfstok te maken te hebben. Nadat hij van Ria Hennis hoorde dat het om een vogelsoort ging, verdiepte hij zich verder in dat kleine vogeltje.

Hij weet nu wie en wat Putter is en zond ons het resultaat van zijn onderzoek. Na veel determinatie van de verschillende soorten putters kwam hij tot de ultieme conclusie. Putter is een Mannetjesputter!


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Windstil Naar volgende bericht