Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Doelpuntenfeest Loosdrecht

Wijdemeren, 2 april 2006

Loosdrecht De Merino's werd gisteren gespeeld. Het werd een doelpuntenfeest voor Loosdrecht. Nul - zes.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht scoort er lustig op los

Statistieken De Merino's - Loosdrecht: 0-6 (zaterdag 1 april).

Toeschouwers: 150

In een voor Loosdrecht uitstekend verlopen wedstrijd heeft de ploeg met maar liefst 6-0 weten te winnen. Al vroeg kwam Loosdrecht op voorsprong via Julian Bonaparte. Daarna was het Merino's dat het initiatief overnam maar na een domme actie met rood tot gevolg van een speler van de thuisploeg was het verzet gebroken. Na rust met de wind in de rug en de vele ruimtes die ontstonden werd de stand uitgebouwd tot 6-0.

Loosdrecht moest wederom een uitwedstrijd spelen en wel in Veenendaal. Om in de race te blijven voor een periode moest het winnen. Vanaf het allereerste moment leek dit besef aanwezig. Loosdrecht leek een juk van zich af te willen spelen dat zich door de mindere resultaten en het onnodige puntverlies de voorbije twee wedstrijden had ontwikkeld. Loosdrecht was in alle duels de scherpste en de goal volgde al na een minuut of acht. De soms onnavolgbare Bonaparte speelde zich vrij en rondde beheerst af. Nadien zakte de ploeg wat terug en zo kreeg Merino's meer vat op de wedstrijd. Met de wind in de rug zette Merino's druk naar voren. Een aantal malen met dreiging tot gevolg maar goede intercepties voorkwamen ellende. Die haalde een speler van Merino's zich wel op de hals. Een duwactie tegen onze grensrechter Jan Wammes en de poppetjes waren aan het dansen. Toen ook nog een boze meneer langs de zijlijn zijn jas uit deed vond de scheidsrechter het wel even verstandig om de kleedkamer op te zoeken. Resultaat: rood voor de speler van de Merino's die daarmee zijn ploeg een wel hele slechte dienst bewees. Toch hield Merino's na de onderbreking de druk op de ketel maar ook in het restant van de eerste helft scoorde het niet.

De tweede helft deed Loosdrecht dat wel. En liefst vijf maal waarbij Julian Bonaparte zijn waarde maar weer eens bewees. Met twee goals en twee assists op Barry Dietz en Said Akchich zette hij een wel heel nadrukkelijke stempel op de overwinning. Wie scoorde er dan nog meer zou u misschien denken. Antwoord: Eric Poortenaar. Loosdrecht dus nog volop in de race en om daarin te blijven moet het volgende week weer een goed resultaat halen. Dan weer uit en wel tegen het zo leek het onverslaanbare Roda '46. Maar die kreeg gisteren plotsklaps de deksel op de neus door te verliezen van de nummer laatst te weten CJVV. Wilt u mee, u kunt zich opgeven bij de door ons zeer gewaardeerde leider Dirk Zeldenrijk. Tot de volgende week.

De wekelijkse nieuwsbrief Regen Half bewolkt Zonnig Matige wind 12º Naar volgende bericht