Rik Jungmann

---

SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Gestaakt na Beenbreuk

's-Graveland, 2 april 2006

De wedstrijd Abcoude - 's-Graveland is na 34 minuten gestaakt omdat 's-Graveland speler Rob Fecken een gecompliceerde beenbreuk opliep.

Ingezonden Bericht

Gestaakt na Beenbreuk

De wedstrijd Abcoude - 's-Graveland is na 34 minuten gestaakt door een opgelopen beenbreuk van  's-Graveland speler Rob Fecken.

Het zat 's-Graveland beslist niet mee. Het team begon dit duel al met de nodige scepsis toen bleek dat er op kunstgras gespeeld moet worden. Het gras-hoofdveld was namelijk niet bespeelbaar.  Abcoude bezit echter behalve dit alternatieve kunstgrasveld ook nog een zgn. half kunstgrasveld gras/kunstgras). Dit veld kwam een kwartier later vrij dan de geplande aanvangstijd en in onderling overleg is toen besloten later te beginnen en hier naar toe uit te wijken. Het bleek de meest voor de hand liggende gedwongen keus uit twee slechte mogelijkheden. Al gauw bleek dat dit terrein zeer moeilijk te bespelen was, gezien de toch vrij harde ondergrond.

Toch wist 's-Graveland zich tegen de titel kandidaat Abcoude goed te weren. Beide ploegen waren absoluut gelijkwaardig aan elkaar. De 0-0 stand op moment van staken gaf dit dan ook prima weer. Na ruim een half uur spelen gebeurde dus het zeer ongelukkige voorval. Of een en ander nu kwam door het veld in combinatie met de sterke wind dwars over het veld kan moeilijk worden bepaald.

Feit is dat in een fel, maar sportief duel van Fecken met zijn tegenstander, waarbij het in eerste instantie leek dat beide spelers geblesseerd raakten, het Fecken was die de dupe werd. Hij liep een zeer gecompliceerde breuk op aan het scheenbeen. Per ambulance werd hij vervoerd naar het AMC in Amsterdam en aldaar meteen geopereerd. 's-Graveland, zeer ontdaan van het gebeuren, was niet meer in staat verder te spelen en zowel Abcoude als de scheidsrechter hadden daar volkomen begrip voor.


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Half bewolkt Zonnig Matige wind 12º Naar volgende bericht