Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Huur Sporthal 5 jaar vast

Wijdemeren, 22 september 2005

Na flink puzzelen en overleggen is het college eruit. Er ligt een voorstel voor de huur van de sporthallen. De huren blijven de komende vijf jaar ongewijzigd.

In oktober vorig jaar was er sprake van een verhoging van 100% als gevolg van de harmonisering tussen de drie oude gemeenten en liepen de gemoederen hoog op. In februari waren de scherpe kantjes er al af en werd een werkgroep samengesteld waarin ook gebruikers van de sporthallen zitting namen.

Persbericht

Nieuwe tarieven voor huur sporthallen gemeente in 2006

Burgemeester en wethouders stellen de gemeenteraad voor nieuwe tarieven voor de huur van de gemeentelijke sporthallen vast te stellen.

Bij de totstandkoming zijn enkele besturen van sportverenigingen betrokken geweest. Verenigingen kregen de gelegenheid deel te nemen aan een werkgroep om de tarieven voor sporthal De Fuik in Kortenhoef, De Blijk in Nederhorst den Berg en Eikenrode in Loosdrecht met elkaar in harmonie te brengen. Daarbij kreeg de werkgroep de opdracht de opbrengst voor de gemeente te verhogen met 30.000 euro. Met het voorstel van de werkgroep, dat het college nu overneemt, lijkt dit haalbaar.

Het college stelt de raad niet alleen voor de nieuwe tarieven 2006 vast te stellen, maar ook om de tarieven de komende 5 jaar ongemoeid te laten. De raadscommissie spreekt op 4 oktober over de sporthaltarieven. Naar verwachting neemt de gemeenteraad op 3 november a.s. een besluit


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 20º Naar volgende bericht