Rik Jungmann

Douwe van Essen

G&E/WWK
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

LOVOC c.s. redelijk tevreden

Loosdrecht, 8 februari 2005. Afgelopen donderdag tijdens de burgerinspraak voor de raad pleitte voorzitter Jules Kieft van de Loosdrechtse volleybalclub LOVOC voor lagere huren van de sportzalen. Tijdens de raad zou daar een besluit over genomen worden.


Voorzitter Jules Kieft van LOVOC sprak afgelopen donderdag
in voor de raadsvergadering, mede namens Apollo, NILO en LBV.

In de G&E stelt Kieft vandaag dat de verenigingen, Apollo, LBV, NILO en zijn eigen LOVOC, niet helemaal ontevreden zijn met het raadsbesluit om de huur voor Sporthal Eikenrode dit jaar met zestig procent te verhogen. Vorig jaar, tijdens de commissievergadering op 5 oktober, was er nog sprake van een verhoging van honderd procent.

Volgend jaar moeten de huren in de drie voormalige gemeente volledig geharmoniseerd zijn, kondigde wethouder Bert Nagel tijdens de raad aan. Dit jaar is echter nog ingewikkeld, omdat de harmonisatie nog niet voltooid is.

Er is besloten dat er een werkgroep wordt samengesteld die de tarieven voor volgend jaar gaat onderzoeken. In de werkgroep komen gebruikers (verengingen) van De Blijk, De Fuik en de zaal Eikenrode.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil-2º Naar volgende bericht