Rik Jungmann

Douwe van Essen

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Neef: Link is wel wat veel

Wijdemeren, 25 oktober 2005

Gisteren schreven wij over de gemeentelijke website en de opvallende aandacht die op die website geschonken wordt aan het Dorpscentrum Loosdrecht. Wethouder Wim Neef reageert daar op.

Dit is een historisch moment. Het is niet de eerste keer dat een wethouder reageert op een stellingname van lezers of de redactie van de Wijdemeerse Webkrant. Telefonisch gebeurde dat al veel vaker. Het is wel de eerste keer dat een collegelid op de "reageer" button klikte en zo de snelste en meest directe manier gebruikte om een openbare, voor alle Wijdemeerders leesbare, reactie in de Webkrant te geven.


Wethouder Wim Neef (CDA).
De eerste die direct reageert.

Vaak stelden wij al voor om met die button te reageren als er in de Webkrant in de ogen van het college iets fout stond of als een zaak genuanceerder lag dan wij schreven. Aan wethouder Wim Neef komt de eer toe dat hij als eerste collegelid ooit die knop gebruikte. En dat waarderen wij zeer.

Reactie

Wethouder voor heel Wijdemeren

Beste Rik,

Het gevoel, wat jij uitspreekt over het dorpscentrum, leeft natuurlijk bij velen in onze dorpen, en ook bij ons als college van B en W. Wij steken heel veel tijd en geld in dit project, en ook wel terecht menen wij, maar een eigen link gaat mij ook wel wat te ver.

Wij willen een college zijn voor heel Wijdemeren en dan zou je over verschilende belangrijke onderwerpen ook een link kunnen maken. Maar ga er maar van uit dat ik wethouder wil zijn voor heel Wijdemeren en alle onderwerpen die jij noemt mij  na aan het hart liggen.

Dit is geen verkiezingsstunt maar gewoon gevoel van wat er leeft in de samenleving. Het lijkt soms of Fortis of het dorpscentrum de enige punten zijn die de politieke agenda bepalen. Ik krijg veel kritiek, met name uit Loosdrecht, dat ik te veel s Gravelands ben. Maar nu blijkt, niets is minder waar, want andere thema's zijn voor ons even belangrijk

W.P.Neef
Wethouder Wijdemeren

Nederhorst den Berg


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Matige wind 11º Naar volgende bericht