SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Loosdrecht wint met 3 - 0

Loosdrecht, 30 januari 2005. Loosdrecht versloeg gisteren na een zeer aarzelende start AMVJ met een mooie 3 - 0 overwinning.

Ingezonden Bericht

Loosdrecht weet weer wat winnen is

Statistieken Loosdrecht-AMVJ: 3-0 (zaterdag 29 januari ’05).

1-0 Julian Bonaparte
2-0 Peter de Wit
3-0 Julian Bonaparte

Toeschouwers:100

In een vooral in de eerste helft hele slechte wedstrijd heeft Loosdrecht afgelopen zaterdag het jeugdige AMVJ met 3-0 verslagen. Na rust zette Loosdrecht orde op zaken via twee goals van Julian Bonaparte en een goal van Peter de Wit.

In 2005 had Loosdrecht ondanks de twee eerder gespeelde wedstrijden nog niet weten te winnen. Verloren was er evenmin maar het puntverlies door de gelijke spelen was een feit. Loosdrecht verlangde weer naar een overwinning en moest dat tot stand brengen tegen het laaggeklasseerde AMVJ. Ondanks het zeer jeugdige karakter van AMVJ had Loosdrecht vooral in de eerste helft grote moeite. Het speelde zelf uitermate slecht, hield geen moment de bal in de ploeg en was meer met zichzelf bezig dan met de tegenstander. AMVJ daarentegen speelde verrassend goed en wist via een aantal afstandsschoten een aantal malen gevaar te stichten. Goals vielen er echter niet en zo ging beide ploegen met 0-0 rusten.

Na de rust een wat feller Loosdrecht dat geholpen door een snelle goal beter in de wedstrijd kwam. Peter de Wit was het die met een diepe bal Peter Schrumph bereikte. Zijn passende voorzet kwam bij Julian Bonaparte die binnenwerkte. De goal was bevrijdend maar AMVJ liet zich niet van de wijs brengen en bleef via combinatievoetbal een gevaarlijke tegenstander. Toen Peter de Wit, sterkste man aan de kant van Loosdrecht op aangeven van Julian Bonaparte overtuigend uithaalde en daarmee de 2-0 liet aantekenen was het pleit beslecht. Loosdrecht zou als winnaar uit de strijd komen.

In de slotseconden wist Julian Bonaparte uiteindelijk ook nog een derde goal te maken. Een 3-0 overwinning dus waarmee Loosdrecht koploper blijft in de derde klasse B. Ondanks dat kan Voorland, met 3 wedstrijden minder gespeeld, boven Loosdrecht uitkomen. En Voorland is nu net de tegenstander waar over twee weken tegen moet worden gevoetbald. Het valt te hopen dat de KNVB reeds dan een uitspraak heeft gedaan inzake de wanordelijken die hebben plaatsgevonden in de wedstrijd Eemnes – Voorland. Dat mag ook wel, na twee maanden bedenktijd. Tussentijds speelt Loosdrecht vriendschappelijk en wel zaterdag tegen het in de derde klasse D hooggeplaatste Desto.