SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Abcoude - 's-Graveland 3-2

's-Graveland, 30 januari 2005. 's-Graveland opende sterk in Abcoude, maar wist dat niet te verzilveren Het werd 3 - 2 voor Abcoude.

Ingezonden Bericht

35.1-0 Stolker, 35. 2-0 Weber, 47. 3-0 Pollack,
77. Michel Schouten (strafschop), 80. 3-2 Marco Nieuwenhuis., Scheidsrechter Groen.
Toeschouwers 125.

Een sterke beginfase waarin, zoals de laatste wedstrijden gebruikelijk, niet werd gescoord is 's-Graveland wederom duur komen te staan.

In het eerste half uur mocht Abcoude zich werkelijk gelukkig prijzen dat het niet op achterstand kwam. Drie levensgrote kansen van de bezoekers werden echter niet benut, waar Abcoude slechts eenmaal dicht bij de openingstreffer was. Tegen de verhouding in waren het echter toch de gastheren die op 1-0 kwamen. Uit een ogenschijnlijke ongevaarlijke aanval werd met het nodige geluk gescoord. Deze domper bracht blauw-wit even van de kaart en gaf de gelukkige thuisclub het nodige zelfvertrouwen. Dat muntte vervolgens zelf uit in een plotseling ruime voorsprong.

De tweede treffer viel nog voor rust toen uit een vrije trap werd gescoord, terwijl direct na de pauze na een scrimmage in het doelgebied de derde goal tot stand kwam. Ondanks deze tegenslagen bleef 's-Graveland erin geloven en toen dat eindelijk een kwartier voor tijd, door een benutte strafschop van Michel Schouten werd beloond, keerde het duel volkomen. Abcoude werd constant onder druk gezet een drie minuten later werd het al 3-2 door een magnifieke lob van Marco Nieuwenhuis. Dat het uiteindelijk geen gelijkspel werd mocht een wonder worden genoemd, zeker toen vlak voor tijd in het strafschopgebied
van Abcoude tot driemaal toe schoten op doel geen resultaat opleverden.