Rik Jungmann

Radio Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

WM Actueel Live 30 januari

Wijdemeren, 28 januari 2005. Zondag zendt Radio Wijdemeren het actualiteitenprogramma WM Actueel Live uit. De onderwerpen.

Ingezonden Bericht

WM Actueel Live van zondag 30 januari 2005 van 11.00 – 13.00 u

Presentatie: Liesbeth Erens en Dineke Freije
Plaats: Studio in De Fuik aan de Zuidsingel te Kortenhoef

  • In Wijdemeren zijn enkele restaurants gesloten. We praten met Evelien Goedkoop, eigenaresse van restaurant De Dunne Dirk over de problemen die in de horecabranche voorkomen.

  • We praten met Noëmi Vilchez uit Loosdrecht. Zij vertrekt in februari naar Ethiopië. Het betreft een onderwijsproject van de stichting Edukans. Zij is gekozen uit 46 andere kandidaten van het Comenius College.

  • Wat gaat er met het openbaar vervoer in onze regio gebeuren! De buurtbus blijft vooralsnog tot 1 juli 2005 rijden dan wel met een gewijzigde dienstregeling. Een gesprek met Francis de Kwant, voorzitter vereniging Buurtbus Wijdemeren.

  • Op 5 februari kunnen kinderen op Kasteel-Museum Sypesteyn carnavalsmaskers komen maken. Ik praat hierover met Trudie Verweij.

  • Catalpa, de overkoepelende organisatie die een groot aantal kinderdagverblijven beheert, wil per 1 april de deuren sluiten van kinderdagverblijf Tom Poes in Nederhorst den Berg. We polsen de reacties van enkele ouders.

  • Zonder boeren geen vitaal platteland was het thema van een discussieavond georganiseerd door het CDA. Een gesprek met de heer van de Broek en wethouder Wim Neef.

  • Natuurlijk komt onze weerman Willem Vermeulen aan het woord.

ONDER VOORBEHOUD


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktWindstil Naar volgende bericht