SV Loosdrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Loosdrecht verspeelt Punten

Loosdrecht, 16 januari 2005. Er wordt weer gevoetbald. Loosdrecht speelde gisteren een wat ongemakkelijke wedstrijd tegen AFC, die eindigde in 1 - 1.

Reactie

Loosdrecht verspeelt kostbare punten

Statistieken AFC – Loosdrecht: 1-1 (zaterdag 15 januari ’05).

1-0 Micky Kamerbeek

Toeschouwers: 75.

In een uiterst magere vertoning heeft Loosdrecht zichzelf een slechte dienst bewezen door met 1-1 gelijk te spelen tegen AFC. Loosdrecht kwam pas ver in de tweede helft op een 1-0 voorsprong en leek ondanks het slechte spel toch nog een overwinning in de wacht te spelen maar niet veel later maakte AFC uit hun tweede kans van de wedstrijd gelijk. Ondanks vier grote kansen wist Loosdrecht daarna niet meer te scoren en zodoende bleef het dus 1-1.

Loosdrecht moest in de eerste wedstrijd na de winterstop voetballen tegen het op de zevende plek staande AFC. Toch wist Loosdrecht dat het zeker geen makkelijke wedstrijd zou worden wat ook al bleek in de thuiswedstrijd toen maar ternauwernood kon worden gewonnen. Loosdrecht startte redelijk aan de wedstrijd en zette AFC onder druk. AFC vond het wel prima en verdedigde met man en macht en peerde de bal bij balbezit zo snel mogelijk naar hun enige diepe spits in de hoop dat deze gevaar kon stichten. Dat gebeurde niet maar Loosdrecht zelf werd ook maar weinig keren gevaarlijk. Te veel werd de lange bal gehanteerd wat voor AFC goed verdedigbaar bleek.

In de tweede helft ging het naar een bedenkelijk niveau gezakte peil weer wat omhoog. Toch werd het wederom zelden gevaarlijk. Het was ook niet makkelijk om door de barrière van verdedigers heen te breken die daarbij ook fysiek en verbaal geweld niet schuwde. Met name de rechteraanvaller, Schultz, was het spoor volledig bijster, zijn gedrag en de taal die hij uitsloeg deden behoorlijk afbreuk aan de door AFC opgebouwde reputatie van een vereniging van fatsoen.

Ondanks dit wist Loosdrecht zo´n vijftien minuten voor tijd toch nog te scoren. Micky Kamerbeek ingebracht voor de geblesseerde Eric Poortenaar werd vrijgespeeld en schoot beheerst binnen. Daarmee leek Loosdrecht dan toch nog goed weg te komen. De pret was echter van korte duur want niet al te veel later stond het weer gelijk. Na een overtreding stond Loosdrecht even niet goed op te letten en via de snel genomen vrije trap kwam de bal van rechts voor precies op het hoofd van een AFC middenvelder die snoeihard raak kopte. Loosdrecht baalde maar zetten aan voor een slotakkoord. AFC zakte weer met man en macht in maar nu wist Loosdrecht toch nog liefst vier kansen te creëren. Met name een kopbal uit een corner had een goal moeten zijn. Het bleef zodoende bij 1-1 en daarmee deed Loosdrecht zichzelf te kort maar je loopt nu eenmaal wel eens tegen dergelijk puntverlies op.

Volgende week kan Loosdrecht zich revancheren. Dan komt het sterke Aalsmeer op bezoek. Aanvang half drie op sportpark Hallickveld in Loosdrecht.