SV 's-Graveland
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

's-Graveland - DWSV'61/Biladi 1-0

's-Graveland, 1 januari 2005. 's-Graveland won vandaag met één tegen nul van DWSV'61/Biladi.

Reactie

66.1-0 Nunu Alexandre, Scheidsrechter Terbeek.
Toeschouwers 175.

's-Graveland heeft, de gehele wedstrijd overziende, een terechte zege behaald.

Zowel de blauw-witten als DWSV'61/Biladi wisten in de eerste speelhelft niet verder te komen dan elkaar in evenwicht te houden. Aanvallend wist ieder slechts één keer een echt gevaarlijke situatie te creëeren. Ín de 35e minuut mochten de Amsterdammers van geluk spreken dat Mark Schouten uit een pass van Pascal Jongsma, geheel vrijstaand, net naast schoot en vijf minuten voor tijd redde keeper Erwin van Weeghel bekwaam na een perfect genomen vrije trap van de bezoekers. De pauzestand 0-0 was dan ook een zeer juiste afspiegeling van het vertoonde, matige spel tot dan toe.

Al direct na rust veranderde dat. Nu deed 's-Graveland veel meer met haar balbezit en had binnen een kwartier al met 3-0 voor kunnen staan. Nunu Alexandre uit een pass van de prima spelende Fabian Degekamp, een bal op de lat van Rob Fecken en vervolgens een inzet van hem die nog net door de DWSV-goalie naast kon worden getikt waren daarvoor de aanleiding. De gasten kwamen nu nog weinig in het stuk voor en het was dan ook niet verwonderlijk dat men tegen een achterstand opliep. Een snel en perfect uitgespeelde counter bracht de bal bij Johnny Hendriks, die op rechts uitgeweken precies op het juiste moment de opkomende Alexandre bereikte waarmee de snelle spits wel raad wist:1-0. Deze voorsprong betekende dat de bezoekende ploeg overging tot een andere tactiek. Met veel lange ballen trachtte men nu de tegentreffer te forceren, hetgeen de gastheren vervolgens weer de nodige kansen gaf om te counteren. 's-Graveland kan het zich aanrekenen dat in deze fase de score niet verder werd opgevoerd want meerdere malen waren daar goede mogelijkheden toe. Het bleef uiteindelijk bij die kleine voorsprong maar wel met het juiste resultaat de volle winst.