Rik Jungmann

Douwe van Essen

WWK/G&E
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

't Vierde: Pannenkoekenhuis

Ankeveen, 2 april 2005. Zo langzamerhand verdwijnt de ene na de andere gerenommeerde naam bij de restaurants. 't Vierde wordt Pan & Koek.

't Rechthuis in Kortenhoef werd enige jaren geleden Jan en Alleman. Het Wapen van Amsterdam in 's-Graveland werd Noorderlicht en is inmiddels gesloten. Het is nu de beurt aan 't Vierde in Ankeveen, ook een naam die tientallen jaren terug gaat. Op 19 januari ging het restaurant dicht, nadat de exploitant door de eigenaar van het pand, Wim Hagen, eruit was gezet. 't Vierde krijgt een totaal andere formule en gaat Pan & Koek heten. Volgende week donderdag gaat Pan & Koek open voor het publiek. Tot die tijd wordt er proefgedraaid met genodigde gasten.

Het pand is in de kleuren geschilderd die bij een pannenkoekenhuis horen, rood en wit. De zaak wordt gerund door eigenaar Wim Hagen (v.h. 't Swaentje), zijn vrouw Dymphna en compagnon Wim de Jong.

Naast de standaard pannenkoeken komen ook hartige en bijzondere exemplaren op het menu, zoals Bruisend Ankeveen en Waterkip (de bijnaam van Ankeveners). De doelgroep zijn mensen met jonge kinderen.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil18º Naar volgende bericht