Rik Jungmann
Naar vorig bericht Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 Naar de home-page De wekelijkse nieuwsbrief Naar volgende bericht

Vriendschapskring opgeknapt

Ankeveen, 2 september 2004. Het verenigingsgebouw van fanfarekorps De Vriendschapskring uit Ankeveen is geheel opgeknapt.

Gedurende de zomervakantie is in het clubgebouw van fanfarekorps de Vriendschapskring hard gewerkt. Er werd gesloopt, getimmerd en geschilderd. Het is er prachtig geworden. Een nieuwe bar in nieuwe kleuren, andere apparatuur, nieuwe verlichting, het is geweldig wat er allemaal is gebeurd.

Het bestuur is er trots op zal het vernieuwde gebouw op 11 september openen in de aanwezigheid van leden en andere bij de Vriendschapskring betrokkenen, zoals ouders en jeugdleden. Ook de buren en de medegebruikers van het gebouw zijn welkom op de opening.

Ankeveen staat bekend om zijn saamhorigheid en zelfwerkzaamheid, die zich bijvoorbeeld vertaalden in grandioze feesten (Ankeveen 1000 jaar) en indertijd de nieuwbouw voor de ijsclub. Op dit moment is er ook een groep Ankeveners bezig om te proberen een podium voor muziek- en andere voorstellingen voor elkaar te krijgen.


. ZonnigWindstil23º Naar volgende bericht