Auteur: Douwe van Essen

Foto's: -

Bron: SV 's-Graveland

CDN - 's-Graveland 0 - 0

's-Graveland, 15 september 2003. 's-Graveland speelde  gisteren in Driebergen in een leuke wedstrijd met 0-0 gelijk tegen CDN.

Ingezonden verslag

CDN - 's-Graveland 0-0
Scheidsrechter: Vonk. Toeschouwers: 150.

Tegen het vorig jaar gedegradeerde CDN heeft 's-Graveland een goede wedstrijd gespeeld. Met gemengde gevoelens werd dit duel in Driebergen begonnen. Zelf had 's-Graveland vorige week thuis verlies geleden, terwijl de gastheren met een ruime uit-zege van 1-4 waren gestart.

Achteraf bleek dat beide teams goed aan elkaar gewaagd waren. Gezien de veldverhouding werd het uiteindelijk dan ook terecht een gelijkspel. Jammer alleen was het, dat dit gebeurde via een 0-0, want een 4-4 had zomaar op het scorebord kunnen komen.

Direct na de aftrap kreeg 's-Graveland al diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar tot genoegen van CDN werden deze kansen niet benut. Vooral twee dieptepassen van respectievelijk Pascal Jongsma en Johnny Hendriks hadden verzilverd moeten worden. Echter na dit sterke begin wist CDN zich te herstellen. Op haar beurt kwam de thuisclub nu twee keer zeer gevaarlijk voor de 's-Graveland-goal. De eerste situatie werd bekwaam door keeper Arthur Figge te niet gedaan, terwijl de lat de andere keer redding bracht. Dat laatste overkwam direct na de hervatting ook Johnny Hendriks, die de bal na een afstandsschot, buiten bereik van de CDN-keeper, eveneens van de lat zag terugketsen.

De tweede speelhelft gaf vervolgens genoeg te zien voor het publiek, want beide ploegen speelden beslist om te winnen.
Opnieuw moesten de defensies alle zeilen bijzetten om geen tegengoal te moeten incasseren. Tot zelfs in de laatste minuut! Zowel de gasten als gastheren kregen in die minuut een levensgrote kans om alsnog de winst te pakken, maar dat gelukte niet. Het bleef dus 0-0, maar wel na een leuke wedstrijd!